8-9-10 mai – conferințele „Alăptarea pe înțelesul tuturor” cu dr. Jack Newman

Când aştepți un copil, plănuieşti o mie de lucruri: cauți cel mai bun medic, cea mai bună maternitate, alegi cea mai frumoasă culoare pentru camera bebeluşului, cumperi cele mai frumoase jucării. Unul dintre lucrurile care nu cer planificare este alăptarea. Doar este naturală, firească şi vine de la sine, nu-i aşa?

Nu, nu-i aşa! Informațiile eronate oferite de personalul medical, un start dificil al alăptării, diverse probleme de sănătate ale mamei, tehnici incorecte de alăptare, teama că bebeluşul nu ia suficient în greutate: iată tot atâtea motive pentru a renunța la alăptare. De altfel, rata alăptării exclusive în România este de doar 12,6%, cea mai mică din Europa.

Pe 8, 9, 10 mai au loc la Bucureşti Conferințele „Alăptarea pe înțelesul tuturor” cu dr. Jack Newman, medic pediatru şi specialistul mondial numărul 1 în alăptare, vor schimba perspectiva părinților, dar şi a specialiştilor, asupra alăptării: da, alăptarea poate deveni firească şi naturală, cu condiția să deții informațiile corecte.

Share This