„ABORDAREA INTERDISCIPLINARA A CONSUMULUI ILICIT DE DROGURI. TEHNICI DE INTERVENTIE SPECIFICE PSIHOTERAPIEI INTEGRATIVE”

Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa (ARPI)
va invita in weekendul
5-7 septembrie 2014

In Constanta, la cursul de Formare Continua :

„ABORDAREA INTERDISCIPLINARA A CONSUMULUI ILICIT DE DROGURI. TEHNICI DE INTERVENTIE SPECIFICE PSIHOTERAPIEI INTEGRATIVE” (30 credite COPSI)

Conceptul de consum de droguri va fi abordat interdisciplinar, fiind prezentate aspecte legate de psihologie, psihiatrie, medicina, criminologie si legislatie.
Sentimentul de siguranta al psihoterapeutului va fi activat, acesta stiind ca este sustinut de un sistem, in interactiunea sa cu pacientul sau consumatorul de droguri.

Participanții la curs:

Pot participa la curs psihologi, psihiatri, medici, persoane care lucrează în învățământ, cercetare, organizații, cursanți în formare în psihoterapie. Persoanele care pot primi credite, conform COPSI, sunt psihologii cu atestat de libera practică. Alături de psihologi pot participa studenți și alți specialiști, însă fără a primi credite.

Metoda de lucru:

Ca metode de lucru cursul va presupune prelegeri, discuţii interactive, activităţi practice, feed-back și model de intervenții psihoterapeutice.

Durata cursului:

Modulul se va desfășura pe parcursul a 3 zile

Costul cursului: 250 lei

Pretul promotional pentru membrii ROmedic.ro si La-psiholog.ro este de 220 lei 
Pentru a se beneficia de reducere va invitam sa mentionati la inscriere, calitatea dvs de membrii ai siteului.

Pentru orice alte informații și detalii legate de curs, nu ezitați să consultați web site-ulwww.psihoterapieintegrativa.ro .
Inscrierile se fac la numerele de telefon 0771329857 / 0755046913 si pe adresa de email:secretariatarpi@yahoo.com

Va multumim si va asteptam cu drag.

Share This