Am fost la Talciocul Urban si acolo…

am intampinat cu o imensa bucurie foarte multi prieteni noi si vechi. Terapia aceasta prin shopping chiar da rezultate! Talciocarii au fost in general femei care si-au expus bijuteriile si hainutele,lumanarile putin arse la un capatel si zambetele lor fermecatoare. Vizitatorii intrau pe aleea terasei Anturaj curiosi si pregatiti pentru cumparaturi. Toti cei care m-au cunoscut duminica au avut aceeasi intrebare: Cand va fi urmatorul eveniment?

Dincolo de rigorile psihoterapiei clasice, am reusit intr-o superba dupa-amiaza de duminica sa adun oamenii intr-un cadru neconventional si sa le amintesc despre prietenie. Au venit si femei singure si putin stinghere pentru ca nu cunosteau pe nimeni. Dar singuratatea lor nu a durat mai mult de cateva minute. Grupurile se faceau si se desfaceau cu o dinamica uimitoare. Noi subiecte de discutie uneau mereu alti oameni si am vazut cum negocierile de la paturica plina de marfuri si clinchetul paharelor ciocnite cu energie marcau inceputul unor amicitii frumoase.

E putin probabil ca stand in casuta noastra sa ne bata la usa cineva. Nici postasul nu mai face asta… Dar imediat ce am pasit pe strada avem bucuria de a cunoaste multi oameni frumosi. Asa ca nu ne ramane decat sa iesim si sa ne pregatim ochisorii pentru a vedea ce se intampla in jur.

Foto: altiasi.ro

Foto: altiasi.ro

Foto: altiasi.ro

Foto: altiasi.ro

Mai multe fotografii de la eveniment gasiti la http://www.facebook.com/willing.psihoterapiefeminina .

Talcioc Urban de Iasi un film realizat de inoras.ro

Va astept cu drag si la alte intalniri Willing!

 

 

Share This