ASISTEL – Willing se implică activ în programele de natură socială ale comunității ieșene

ASISTEL  este un proiect al Asociației RE:START CAUZA BUNĂ ce se adresează persoanelor care trec printr-un moment dificil al vieții, pierderea unei persoane dragi, abuz familial, dependența de orice fel, anxietate, atacuri de panică, depresie, divorț sau alte situații în care este necesar sprijinul psihologic sau juridic.

Accesul la serviciul ASISTEL se realizează pentru beneficiari prin apelarea numărului de telefon 075 RESTART (0757 378 278)de luni până vineri, între 9:00 și 13:00, pentru a intra în legătură cu un reprezentant RE:START ROMÂNIA. În funcție de detaliile oferite, acesta redirecționează beneficiarul către unul dintre specialiștii implicați în acest program prin realizarea primei programări.

Serviciile sunt gratuite și sunt dedicate persoanelor care au venitul mai mic sau egal cu salariul minim pe economie. Documentele pentru acordarea asistenței, respectiv declarația pe propria răspundere și dovada privind veniturile realizate, se aduc la prima întâlnire cu terapeutul/ avocatul.

Proiectul se desfășoară pentru moment în București și urmează să fie extins în țară, în prima etapă în orașele Cluj, Iași și Timișoara.

Willing susține acest proiect prin implicarea psihoterapeutului specializat in consiliere si psihoterapie sistemica, Ana Băianu. Ana oferă pro bono sprijin beneficiarilor prin consiliere psihologică, folosindu-se de vasta sa experiență în domeniu.

Pentru mai multe detalii despre proiect accesați site-ul: http://restartromania.asistel.org.ro/

Share This