Be the Best You – ediția a III-a

Be the Best You reprezintă o călătorie aproape inițiatică, un drum prin istoria personală care te va duce acasă, acolo unde ești liber și unde te simți în largul tău. Nu e nici un secret faptul că în toate culturile lumii sunt venerați strămoșii și că moștenirile primite de la aceștia sunt păstrate cu sfințenie.

Be the Best You îți arată ce ai primit și te susține să alegi între toate lucrurile pe care vrei cu adevărat să le păstrezi și care ți se potrivesc. Poate că singurele aspecte pe care nu le putem negocia sunt cele care țin de trăsăturile noastre fizice. Pe toate celelalte le putem modifica astfel încât să obținem cea mai bună variantă a noastră. La sfârșitul călătoriei te vei elibera, vei consolida, vei dărui familiei tale un membru original și sănătos și vei putea trimite mai departe, către viitor, o moștenire mai curată și plină de entuziasm.

Lucrul în grup ne oferă șansa de a realiza momente de împărtășire, de conectare și de siguranță. Vom fi împreună pentru a ne susține unii pe ceilalți și pentru a primi din exterior viziuni obiective legate de ceea ce se întâmplă în viețile noastre. Vom lucra împreună, vom face teatru, vom cânta, vom desena, vom lua masa și ne vom cuprinde în brațe ori de câte ori va fi nevoie. Este o ocazie minunată să ne facem noi prieteni și să dobândim instrumente de înțelegere a propriei noastre vieți. Un program de dezvoltare personală se desfășoară în timp tocmai pentru ca noi să avem experiențe împreună care să ne unească și să ne demonstreze cât de plăcut este să ai oameni lângă tine. Vă așteptăm într-un mediu sigur și nonjudecativ, într-o poveste despre știință și viață, într-o înșiruire de emoții și de insighturi sănătoase!

Instrumentul care va sta la baza întregului program de autocunoaștere și dezvoltare personală este GENOGRAMA.
Utilizată pe scară largă atât de terapeuții de familie, cât și de toți profesioniștii în domeniul sănătății, GENOGRAMA reprezintă o modalitate grafică de organizare a masei de informații culese în timpul evaluării familiale și de identificare a tiparelor din sistemul familial pentru un tratament mai bine direcționat.

Aplicațiile utilizate pentru a constitui GENOGRAMA includ evaluarea eficientă a riscului pacienților pentru probleme emoționale, cum ar fi anxietatea sau depresia; modele structurale în rândul familiilor, cum ar fi divorțul și recăsătorirea; modele de relații, cum ar fi implicarea, conflictele și limitele; factori de stres recenți și cronici de viață, cum ar fi sarcina, boala acută, sărăcia și rasismul; tranzițiile ciclului de viață de familie și crizele de dezvoltare. Prin intermediul genogramei se scanează problemele potențiale și se iau măsuri proactive pentru a remedia.

Psihoterapeutul Ana Băianu a susținut cu succes primele două ediții ale Be the Best You, fiind un îndrumător cald și un prieten de nădejde pentru toți membrii grupului. Într-un interviu acordat acum ceva vreme pentru adevarul.ro, Ana numea programul „Be the Best You” ca fiind cel mai “migălos şi cel mai profund proiect de dezvoltare personală care se desfăsoară la Willing Iaşi”.

Cel mai autentic mod de a transmite esența programului de dezvoltare personală Be the Best You, sunt cuvintele celor care s-au bucurat de roadele lui.

„Sunt prea neincapatoare cuvintele, prea sarace si limitate ca sa descrie o experienta atat de profunda si de transformatoare. Ce as putea spune, ce ar fi relevant? Ca m-am conectat la radacinile mele? Ca mi-am cunoscut si integrat inaintasii? Ca am schimbat o cariera universitara pentru a fi pictorita? Ca am plans si am ras in hohote? Nici una din astea separat, nici toate cuvintele astea impreuna nu pot dezvalui nici macar o particica din profunzimea experientei per total. Cu adanca dragoste si recunostinta, Sinziana”.

Beneficii ale participării:
• Conștientizarea tiparelor familiale neproductive și eliberarea de acestea
• Vizualizarea sinelui în centrul familiei
• Înțelegerea amplă asupra celor două neamuri din care provine
• Transformarea într-un individ original și sănătos
• Crearea unei moșteniri emoționale mai curate și plină de entuziasm
• Dobândirea de instrumente de înțelegere a propriei vieți.

Extra beneficii:
– pentru consolidarea grupului, la finalul fiecărei întâlniri vom lua cina împreună
– între module vor avea loc întâlniri cu o durată de 4 ore pentru exersarea și aprofundarea poveștilor voastre.

Program sesiuni:
I 28 septembrie 2019
II 26 octombrie 2019
III 02 noiembrie 2019
IV 14 decembrie 2019
V 18 ianuarie 2020
VI 15 februarie 2020
VII 21 martie 2020
VIII 11 aprilie 2020
IX 16 mai 2020
X 14 iunie 2020

Fiecare întâlnire va avea o durată de 8 ore și se va derula în intervalul 09:00-18:00, cu o pauză de masă de o oră.
Pentru înscriere, accesați formularul disponibil aici.

Termen limită pentru înscrieri: 20 septembrie 2019.
Pentru întrebări sau detalii contactează-ne prin e-mail la adresa: cabinet.willing@gmail.com.
Te așteptăm cu drag să te înscrii pentru a începe călătoria către cea mai bună versiune a ta.

Share This