Boala: Cum te vindeci prin poveștile strămoșilor tăi

Webinar-ul „Boala: Cum te vindeci prin poveștile strămoșilor tăi” te invită să ni te alături într-o incursiune prin poveștile strămoșilor tăi, pentru a descoperi sensul devenirii tale.

Indiferent în ce colț de lume te afli, este suficient să ai conexiune la internet și un device la îndemână și ni te poți alătura la conferință.

De cele mai multe ori, bolile noastre sunt expresia unor traume pe care psihicul nostru le-a cunoscut de-a lungul vieții. Poate fi vorba despre un eveniment singular sau o înșiruire de întâmplări care ne-au rănit emoțional.

Atunci când vorbim despre boala fizică în psihologie, ne referim mai degrabă la simptomele pe care aceasta le are. Cum se manifestă boala? Ce exprimă ea, de fapt? Pășind ușor, dar cu încredere în trecutul nostru familial, vom descoperi „moșteniri” de familie dintre cele mai surprinzătoare. Vom observa, de pildă, cum strămoșii noștri au suferit de afecțiuni ale aceluiași organ la generații distanță unii de alții. Tot ceea ce avem de făcut este să deslușim metafora acestor boli pe care le purtăm în noi. Astfel vom ajunge la trauma originară, care a fost ascunsă în trecutul neamului nostru. Doar vorbind despre cele întâmplate atunci putem să ne eliberăm de boală, atât pe noi cât și pe urmașii noștri.

Te invităm să fii curajos și curios. Vei afla povești de viață pe care nu ți le-ai putut imagina, unele plăcute, altele dureroase. Vei fi purtat prin istoria predecesorilor tăi. În cadrul webinarului, vom deschide niște porți istorice care au ascuns în spatele lor însăși devenirea ta de astăzi.

Vindecă-te! Eliberează-te! Iubește și permite să fii iubit!

Vor fi două ore din viața ta în care te vei „plimba” printre oameni cunoscuți ție și vei da un sens nou sentimentelor tale; două ore în care vei începe să îți pui întrebări și să îți dorești să afli cum ai ajuns cel/cea care ești astăzi.

Cea care va ghida toată această experiență unică și inedită este Ana Băianu, psihoterapeut și fondator Willing.

Ana Băianu este psihoterapeut sistemic și are o vastă experiență în lucrul individual și de grup. Vocația ei pentru psihoterapie se materializează în ședinte care au rezultate concrete și permanente în viețile oamenilor. Absolventă a Facultății de Psihologie din Iași și a Institutului de formare în psihoterapia de cuplu si familie, Ana Băianu se formează continuu,studiază, experimentează și lucrează în cabinet cu oameni și povești de la care învață în permanență.

La conferința online intitulată “Boala: Cum te vindeci prin poveștile strămoșilor tăi”, va oferi participanților o părticică din experiența ei ca om și ca profesionist acumulată până în prezent.

Când are loc?

  • sâmbătă, 6 Iunie 2020, în intervalul orar 11:00 – 13:00

Termenul limită pentru înscriere este 04 iunie 2020.

Locația

Conferința se va desfășura în mediul online, iar platforma și link-ul de logare vi le vom comunica după validarea înscrierii.

Cum vă puteți înscrie?

Pentru înscrierea la eveniment completați formularul disponibil aici.

Investiția 

Taxa de participare este de 70 Ron.

Dacă aveți întrebări, trimiteți-ne un mesaj pe adresa cabinet.willing@gmail.com și vă răspundem cu drag.

Vă așteptăm cu mult entuziasm să ne vedem într-o abordare nouă, dar la fel de intensă ca de fiecare dată.

Testimoniale:

Frunza Alexandra: „Au fost niște exerciții de reflecție pentru mine, care mă vor determina să disec problemele în pași mai mici pentru a găsi adevăratele lor origini. Ceea ce am apreciat la Ana a fost implicarea sa și apropierea față de fiecare dintre noi în parte, și totodată naturalețea ei manifestată în mulțumirea de a fi cu noi ca și cum ajutorul era reciproc, pentru că de fiecare dată la ceea ce spuneam, ea ne mulțumea.”

Monica Vadan: „Atitudine caldă, empatică, care a fost evident dublată de siguranța unui terapeut cu experiență. S-a adaptat foarte bine grupului și a transmis un tonus bun. Am perceput realmente ca a fost un moment de dezvoltare personală.”

Share This