Ediția a XI-a: Decizii îndrăznețe – cum să renunți la un job corporatist și să-ți deschizi propria afacere

 

cafeneaua publica

 

Miercuri, 20 martie, începând cu ora 19:00, la Cărturești Palas va avea loc cea de-a XI-a ediție a Cafenelei Publice, eveniment organizat de Fundația Comunitară Iași. Titlul acestei ediții va fi „Decizii îndrăznețe sau Cum să renunți la un job corporatist și să-ți deschizi propria afacere”.

Speakerii acestei ediții vor fi Alina Bordeianu, Antreprenor, Tulip – Atelier de Flori (și fost Production Planning and Purchasing Supervisor în cadrul unei companii multinaționale) și Irina Ciochină, Antreprenor, Ferma Caprele Irinucăi (fost Business Analyst în cadrul Philips). Evenimentul va fi moderat de Ana Aurelia Băianu, Psihoterapeut, Willing.

Această ediție se adresează atât celor care au în plan să facă o schimbare în cariera lor, cât și celor aflați la început de drum, care vor să afle despre experiențale îndrăznețe prin care au trecut speakerii noștri.

Pentru a participa la această ediție a Cafenelei Publice, te invităm să completezi formularul de aici.

Nu uităm nici de promisiunea pe care o înnoim ori de câte ori avem ocazia: Ne întâlnim, dezbatem, facem! Prin urmare, dacă ai o idee de proiect care să propună soluții pentru probleme cu care se confruntă părinții și care să poată fi implementat cu maxim 1000 lei, te invităm să îl înscrii la această ediție a Cafenelei. Pentru mai multe detalii, te rugăm să accesezi acest link.

Share This