Psihologul Gáspár György susține la Iași conferința:
Ce spun eu și ce auzi tu?

În data de 20 mai 2017, ParentIS, împreună cu Absolut Media organizează la Iași conferința „Ce spun eu și ce auzi tu?”, susținută de Gáspár György, unul dintre cei mai apreciați psihologi și psihoterapeuți relaționali din România.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 10:00 la sala GLEN ROSE BALLROOM, Little Texas, Iasi.

Bazată pe cele mai recente descoperiri din știința relațiilor de iubire, conferința “Ce spun eu și ce auzi tu?” ne oferă o nouă viziune și perspectivă practică asupra relațiilor de cuplu. Bogată în explicații concrete și numeroase recomandări ușor de aplicat în viața de zi cu zi, prin participarea la cele două ateliere ale conferinței aveți șansa să vă îmbunătățiți semnificativ conectarea cu partenerul, ajungând să vă gestionați conflictele într-o manieră sănătoasă și pozitivă. Deoarece, DA, și cuplurile fericite se ceartă – diferența este dată de faptul că adulții din aceste cupluri își gestionează conflictele într-un mod constructiv și conștienți de importanța relației.
Conferința este recomandată cuplurilor de orice vârstă și orientare sexuală, dar și persoanelor aflate în căutarea unei relații funcționale de cuplu. Dacă ai o relație solidă, participarea la conferință îți poate oferi noi insight-uri și conștientizări despre cine ești tu în relația de cuplu, dar și o serie de instrumente optime pentru a menține starea de bine în doi. Iar dacă ești într-o relație toxică sau dificilă, poți înțelege care sunt rănile personale care te opresc din a primi și oferi iubire din plin.

Gáspár György este președintele Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, membru în Colegiul Psihologilor din România și coordonator de programe ce privesc sănătatea relațională. Ieșenii au avut ocazia să îl cunoască în cadrul conferinței ”Puterea Relațiilor” susținută la Iași împreună cu Otilia Mantelers în luna martie 2016, dar și în cadrul conferinţei “Prezența conștientă, esența relației părinte- copil” organizată în mai 2016.

Formularul pentru înscrieri este disponibil pe site-ul www.parentis.ro.

Organizatorii evenimentului sunt: Asociația ParentIS și Absolut Media şi Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie, Pagina de Psihologie.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm accesați site-ul www.parentis.ro

Share This