Invitatie

Junior Chamber Iasi in colaborare cu Fundatia Comunitara Iasi organizeaza in data de 21 februarie 2013 incepand cu orele 17:30, “Cina de afaceri”.

In cadrul evenimentului, peste 60 de oameni de afaceri vor avea ocazia sa faca networking, sa participe la dezbaterea „Performanta in educatie si in mediul de afaceri” si sa se implice activ in sustinerea performantei in orasul Iasi. De asemenea, vor avea ocazia sa cunoasca o parte dintre olimpicii ieseni, liceeni cu rezultate deosebite la olimpiadele internationale.

Toti participantii la eveniment vor sustine financiar clubul IQ (Iasi) prin taxa de inscriere, o parte din aceasta fiind directionata, prin intermediul Junior Chamber Iasi catre Fundatia Comunitara Iasi.

Invitatii speciali sunt:

Marius Ghenea

Marius Ghenea este unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori in serie din Romania. S-a implicat ca investitor de tip “business angel” in mai multe startup-uri. Proiectele sale antreprenoriale sunt dublate de o puternica implicare in sfera educationala. Speaker si conferentiar de succes, autor al celei mai vândute carti de profil, “Antreprenoriat” si unul dintre protagonistii emisiunii TV “Arena Leilor”, Marius este pasionat sa impartaseasca know-how-ul acumulat.A sprijinit si sustine in continuare proiecte de formare si leadership pentru tineri antreprenori si studenti, realizate de JCI, AIESEC, Leaders Romania sau alte organizatii ale tinerilor din Romania.

Carmen Loghin

 Carmen Loghin este decanul Facultatiide Textile-Pielarie si Management Industrial, Catedra de Tehnologia Tricoturilor si Confectiilor.S-a implicat activ atat in proiecte de cercetare stiintifica cat si in proiecte educationale pentru dezvoltarea capacitatii de adaptare a resurselor umane la evolutia cerintelor tehnico-economice in industria de confectii din judetul Iasi.Este Presedinte al Asociatiilor SETEC – AGIR filiala Iasi si AGIR – filiala Iasi

Fundatia Comunitara Iasi aduce componenta filantropica a evenimentului, incurajand implicarea mediului business in infiintarea Clubului IQ (Iasi), primul club al olimpicilor din Romania.

“Cina de afaceri” deschide activitatea asociatiei Junior Chamber Iasi pentru 2013 si este primul eveniment dintr-o suita de evenimente dedicate mediului de afaceri local.

PROGRAM Cina de Afaceri

17.30 – 18.00 Sosire participanti

18.00 – 18.30 Cina si networking

 

18.30 – 19.00 Prezentare organizatori, parteneri, ClubulIQ Iasi; interviu olimpici;

 

19.00 – 20.30 Dezbatere moderata pe tema

“Performanta in educatie si in mediul de afaceri”

Speakers Marius Ghenea si Carmen Loghin

 

20.30 – 21.00 Licitatie All-Pay – licitare lucruri personale ale olimpicilor; sumele stranse vor merge catre Clubul IQ Iasi

 

21.00 – 21.30 Sesiune open networking moderata, tip masa rotunda

Share This