Întâlnire de psihoterapie de grup în cadrul căreia vom folosi ca principal instrument CULOAREA! Eveniment dedicat în exclusivitate femeilor.

Tema de sambata 8 martie este emotia de BUCURIE!

colorina (1)

     Psihoterapia de grup îți oferă șansa de a folosi resursele celorlalți pentru a găsi răspunsurile de care ai nevoie. Într-un cadru securizant,confidențial și nonconformist, așa cum este atelierul de pictură, te vei simți relaxată și eliberată. Călătoria fiind condusă de către psihoterapeutul Ana-Aurelia Băianu poți fi sigură că multe dintre întrebările și problemele tale își vor găsi rezolvarea. Vei avea la dispoziție suporturi din hârtie,culori nenumărate și pensoane,vei fi tu cu tine însâți și tu cu noi toate. Sâmbătă fii îndrăzneață și curioasă și începe anul cu o nouă bucurie,aceea de a picta!
Willing te invită să începi schimbarea pe care îți dorești să o faci în viața ta scriind la office@willing.ro sau telefonând la 0758512043.

        Sambata, 8 martie 2014,începând cu ora 10 petrecem patru ore frumoase împreună în Casuta Naturii. Aceasta este o inițiativă care se adresează persoanelor ce iubesc arta și exprimarea cu ajutorul ei fără a fi însă profesioniste. Nu sunt necesare cunoștințe și nici priceperi deosebite în ale pensonului. Ca pentru orice programare vă invit să sunați inainte pentru a ne acorda timp si răgaz să povestim despre ceea ce vă frământă. Grupul va fi alcătuit din cel mult douăsprezece persoane, tocmai pentru a oferi un spațiu generos fiecăreia dintre dumneavoastră.

             Ca la orice întâlnire organizată de noi vă vom întâmpina cu toate materialele pregătite ( astfel încât nu este nevoie să vă cumpărați foi,culori sau pensoane) și cu un bufet dulce de tot stropit cu arome de cafea fierbinte și ceai. Purtați hainele care vă plac si care vă fac ochi dulci dis-de-dimineață.

                    Investitia este in valoare de 100 de lei si se achita pe loc in momentul intalnirii.

 Dacă sunteți interesate să aflați mai multe despre culori vă invităm să parcurgeți articolul de aici.

Comentarii