Conferinta Internationala de Psihoterapie Experientiala si Dezvoltare Personala Unificatoare ”Dinamicile schimbarii personale, interpersonale, famliale si colective – intre realitate si mistificare”

 

La inceput de an nou, cele mai frumoase ganduri si urari de sanatate, realizari si inspiratie in tot ceea ce facem.
La sfirsitul lui martie 2014 speram sa ne reintalnim pentru a mentine si dezvolta contactele noastre profesionale, stiintifice si de suflet in cadrul
Conferintei Internationale de Psihoterapie Experientiala si Dezvoltare Personala Unificatoare
”Dinamicile schimbarii personale, interpersonale, famliale si colective – intre realitate si mistificare”
Editia a V-a, 29-30 Martie 2014, Bucuresti
Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Panduri 90
Connferinta este organizata de Societatea de Psihoterapie Experientiala Romana -Institutul SPER in colaborare cu Universitatea din Bucuresti – Centrul de Dezvoltare Personala, Consiliere si Psihoterapie Experientiala si Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei (Scoala Doctorala si Departamentul de Master in Psihodiagnoza, psihoterapie experientiala unificatoare – PEU) sub egida Colegiului Psihologilor din Romania.
Scoala experientiala va lanseaza invitatia de a participa la activitatile mult diversificate si consistente ale acestei conferinte (prezentare de lucrari si postere, o masa rotunda, 2 prelegeri si un numar de 30 de workshop-uri), care va ofera ocazia sa aflati si mai ales sa beneficiati interactiv de experientele profesionale si formative ale multor specialisti, formatori, cadre didactice universitare, doctori si doctoranzi in domeniul psihologiei, optimizarii umane si psihoterapiei.
Tema generala a conferintei din acest an este generoasa si permite reunirea unor specialisti si aspiranti la profesionalizare de calitate in domenii aplicative interconectate (educatie, sanatate, resurse umane), cu impact semnificativ in schimbarile actuale ale lumii in care traim. De la preventie la interventie terapeutica si optimizare umana, vom acorda atentia cuvenita tuturor posibilitatilor de a ne implica activ, creativ si realist in rezolvarea problemelor legate de cunoasterea, asistarea si dezvoltarea persoanelor si organizatiilor.
Asadar va invitam sa constientizam impreuna ”Dinamicile schimbarii personale, familiale si colective – intre realitate si mistificare” si sa facem un schimb de idei care sa stimuleze evolutia tuturor si construirea de noi proiecte si actiuni necesare.
Va multumim in avans pentru prezenta fiecaruia dintre dv, convinsi fiind ca prin participarea la acest eveniment ne straduim sa construim impreuna o lume mai buna.
Detalii despre fiecare workshop, inclusiv descrierea si coordonatorii acestora sunt disponibile la adresa: www.sper.ro/conferinta/workshops.
Programul conferintei poate fi accesat aici.
Pentru detalii privind inscrierea, va rugam sa vizitati sectiunea aferenta.
Lucrarile acceptate spre publicare in extenso vor fi publicate in Journal of Experiential Psychotherapy (revista acrediata CNCSIS categoria B+ si indexata BDI). Mai multe detalii gasiti aici.
Va asteptam cu drag!
Prof.univ.dr. Iolanda Mitrofan,
Presedintele Comitetului de organizare
Share This