De ce să vii? De ce o mai bună cunoaștere interioară? Să vii pentru că ești curioasă să pășești în propria ta frumusețe, așa cum poate nu ai făcut-o niciodată. Pentru că parcurgerea unui program de cunoaștere interioară poate aduce mulțumire de sine, încredere în forțele proprii, creșterea gradului de confort în cadrul relațiilor, asumarea și afirmarea ta ca o persoană valoroasă.

De ce ai nevoie? E nevoie să fii prezentă, conștientă și dispusă să riști… să riști să afli ce se ascunde dincolo de ceea ce pui în act, dincolo de ceea ce le arăți altora și, uneori, chiar și ție. Poate să și doară, uneori pot să curgă lacrimi, poți restructura dramatic aspecte esențiale ale vieții tale, însă îți garantez că merită tot efortul pentru că astfel poți ajunge la tine – cea adevarată, iar întâlnirea va fi cu siguranță tulburatoare și binefacătoare.

Ce vom face? Vom crea un spațiu propice dezvăluirii, vom face exerciții experiențiale, vom desena propria mandala, vom începe să vorbim despre femeia care ești și vom râde mult, pentru că doar așa vom reuși să spargem bariere, bine puse în prezent. Cine poate veni? Orice femeie care și-a pus măcar o singură dată întrebarea: ,,Cum arată cu adevarat Femeia care sunt?’’ și orice Femeie, care-și dorește să se cucerească mai întai pe sine, pentru a-i putea cuceri mai apoi pe ceilalți.

Moderatoarele grupului

Rusu Irina Maria Annabel-Lee: psiholog educațional, cu o experiență de 11 ani în domeniul educațional, având o colaborare deosebită cu Fundația Varlaam Mitropolitul; psihoterapeut sistemic, în cadrul Equilibria Center – centru de psihologie educațională, psihoterapie, dezvoltare personală și training; psihoterapeut în formare în terapie de cuplu centrată pe emoții; formator acreditat CNFPA.

Ana Băianu: psihoterapeut sistemic ce își desfășoară activitatea în cabinetul Willing, cabinet de psihoterapie feminină; hipnoterapeut format în hipnoza ericksoniană; inițiatoarea și organizatoarea mai multor grupuri de psihoterapie în care sunt abordate variate teme ale vieții cotidiene.

Module:

Modul 1: Cine esti tu? Cine sunt eu? De ce ne-am întâlnit?
Modul 2: Cucerește-ți eul corporal! Corpul.
Modul 3: Cucerește-ți eul psihologic! Gândurile și emoțiile
Modul 4: Cucerește-ți eul social! Relațiile
Modul 5: Cucerește-ți eul spiritual! Spiritul
Modul 6: Bucuria de a fi femeie! Integrarea

Date organizatorice:

  • Unde: Equilibria Center, str. Decebal nr. 18, bl. C2, sc. C, ap. 2, parter
  • Când: Începând din 25 nov. 2017
  • Interval orar: 9.30 – 15.00, modulele sunt lunare, un modul având o durată de 5 ore, cu jumătate de ora pauză de masă (prânzul nu este inclus în taxa de participare)
  • Costuri: 200 de Ron per modul, taxa achitându-se în avans, în momentul formării grupului

Înscriere: completați formularul de înscriere disponibil AICI.