Cucereste-te pe tine, Femeie! Suceava 18 ianuarie

Program de dezvoltare personala pentru femei

Argument:

Traim intr-o societate in care Femeia pune mare pret pe frumusete si manifesta grija fata de propriul trup dorindu-si parca in permanenta sa cucereasca partea masculina si sa starneasca invidii in randul partii feminine.

Astfel, Femeia uita cu desavarsire:

  • ca frumusetea se sculpteaza in interior,
  • ca Ea este mult mai mult decat trupul sau si ca
  • inainte de a-i cuceri pe ceilalti este important sa se cucereasca pe sine, dezvaluindu-se Ei insasi asa cum este, fara teama si fara prejudecati.

 

Enjoying the sun

18 ianuarie 2014

De ce sa vii? De ce o mai buna cunoastere interioara?

Sa vii pentru ca esti curioasa sa pasesti in propria ta frumusete, asa cum poate nu ai facut-o niciodata.

Pentru ca parcurgerea unui program de cunoastere interioara poate aduce multumire de sine, incredere in fortele proprii, cresterea gradului de confort in cadrul relatiilor, asumarea si afirmarea ta ca o persoana valoroasa.

De ce ai nevoie?

E nevoie sa fii prezenta, constienta si dispusa sa risti… sa risti sa afli ce se ascunde dincolo de ceea ce pui in act, dincolo de ceea ce le arati altora si, uneori, chiar si tie. Poate sa si doara, uneori pot sa curga lacrimi, poti restructura dramatic aspecte esentiale ale vietii tale, insa iti garantez ca merita tot efortul pentru ca astfel poti ajunge la tine – cea adevarata iar intalnirea va fi cu siguranta tulburatoare.

Ce vom face?

Vom crea un spatiu propice dezvaluirii, vom face exercitii experientiale, vom desena propria mandala, vom incepe sa vorbim despre femeia care esti si vom rade mult pentru ca doar asa vom reusi sa spargem bariere bine puse in prezent.

Cine poate veni?

Orice femeie care si-a pus macar o singura data intrebarea: ,, Cum arata cu adevarat Femeia care sunt?’’ si orice Femeie, care-si doreste sa se cureasca mai intai pe sine pentru a-i putea cuceri mai apoi pe ceilalti.

Parteneri media ai evenimentului

Moderatoarele grupului:

 Rusu Irina Maria Annabel-lee:

  • psiholog educational, cu o experienta de 10 ani in domeniul educational, avand o colaborare deosebita cu Fundatia Varlaam Mitropolitul.
  • psihoterapeut sistemic, in cadrul Equilibria Center – centru de psihologie educationala, psihoterapie, dezvoltare personala si training.
  • formator acreditat CNFPA.

 Ana-Aurelia Baianu:

  • psihoterapeut sistemic ce isi desfasoara activitatea in cabinetul Willing,cabinet de psihoterapie feminina
  • hipnoterapeut format in hipnoza ericksoniana
  • initiatoarea si organizatoarea mai multor grupuri de psihoterapie in care sunt abordate variate teme ale vietii cotidiene

Date organizatorice:

Unde? Suceava,locatia exacta va fi comunicata participantelor prin e-mail in momentul inscrierii.

Cand?  Modulele sunt lunare, un modul durand  5 ore. Următorul modul incepe pe data de 18 ianuarie 2014 la ora 10:00.

Costuri?  150 per modul,taxa achitandu-se pe loc in momentul formarii grupului.

Sâmbătă, 23.01.2013, între orele 09.00 – 14.00, am avut deosebita ocazie de a participa la primul modul al unui curs de dezvoltate personală numit CUCEREŞTE-TE PE TINE, FEMEIE!

         Cursul a fost organizat de către Cabinet de psihoterapie Willing şi Equilibria Center.Activitatea a fost coordonată de psihoterapeut Irina Maria Annabel-lee Rusu, o fiinţă minunată, care a fost gazda noastră pe durata celor cinci ore de curs.La această activitate mi-am reamintit cât de frumos şi important  e să fii FEMEIE! Am înţeles cât de important este să devenim  noi “soarele nostru”, să învingem fricile şi să ne dezvoltăm frumos…Am cunoscut oameni minunaţi, am râs mult şi a fost o oportunitate de a socializa şi de a ne destăinui făra a ne teme că vom fi judecate.Totodată, am aflat lucruri noi despre mine şi cât de important e să ai  încredere în tine.

         Am primit o zi minunată! Mulţumesc enorm pentru darul primit!!!

         Aştept cu nerăbdare următoarea întâlnire!

Roxana M.

Cucereste-te

 

Share This