Program de explorare si evolutie personala pentru femei

Argument: Traim intr-o societate in care Femeia pune mare pret pe frumusete si manifesta grija fata de propriul trup dorindu-si parca in permanenta sa cucereasca partea masculina si sa starneasca invidii in randul partii feminine. Astfel, Femeia uita cu desavarsire: ca frumusetea se sculpteaza in interior, ca Ea este mult mai mult decat trupul sau si ca inainte de a-i cuceri pe ceilalti este important sa se cucereasca pe sine, dezvaluindu-se Ei insasi asa cum este, fara teama si fara prejudecati.

De ce sa vii? De ce o mai buna cunoastere interioara? Sa vii pentru ca esti curioasa sa pasesti in propria ta frumusete, asa cum poate nu ai facut-o niciodata. Pentru ca parcurgerea unui program de cunoastere interioara poate aduce multumire de sine, incredere in fortele proprii, cresterea gradului de confort in cadrul relatiilor, asumarea si afirmarea ta ca o persoana valoroasa.

De ce ai nevoie? E nevoie sa fii prezenta, constienta si dispusa sa risti… sa risti sa afli ce se ascunde dincolo de ceea ce pui in act, dincolo de ceea ce le arati altora si, uneori, chiar si tie. Poate sa si doara, uneori pot sa curga lacrimi, poti restructura dramatic aspecte esentiale ale vietii tale, insa iti garantez ca merita tot efortul pentru ca astfel poti ajunge la tine – cea adevarata, iar intalnirea va fi cu siguranta tulburatoare si binefacatoare.

global_22600946

Ce vom face? Vom crea un spatiu propice dezvaluirii, vom face exercitii experientiale, vom desena propria mandala, vom incepe sa vorbim despre femeia care esti si vom rade mult , pentru ca doar asa vom reusi sa spargem bariere, bine puse in prezent. Cine poate veni? Orice femeie care si-a pus macar o singura data intrebarea: ,, Cum arata cu adevarat Femeia care sunt?’’ si orice Femeie, care-si doreste sa se cucereasca mai intai pe sine, pentru a-i putea cuceri mai apoi pe ceilalti.

Moderatoarele grupului: Rusu Irina Maria Annabel-lee: psiholog educational, cu o experienta de 10 ani in domeniul educational, avand o colaborare deosebita cu Fundatia Varlaam Mitropolitul. psihoterapeut sistemic, in cadrul Equilibria Center – centru de psihologie educationala, psihoterapie, dezvoltare personala si training. psihoterapeut in formare in terapie de cuplu centrata pe emotii. formator acreditat CNFPA.

Ana-Aurelia Baianu: psihoterapeut sistemic ce isi desfasoara activitatea in cabinetul Willing,cabinet de psihoterapie feminina hipnoterapeut format in hipnoza ericksoniana initiatoarea si organizatoarea mai multor grupuri de psihoterapie in care sunt abordate variate teme ale vietii cotidiene

Date organizatorice:

  • Unde? Equilibria Center,str.Decebal, nr.18, bl. C2,sc.C, ap.2, parter.
  • Cand? Incepand din 23 oct 2016
  • Modulele sunt lunare, un modul avand o durata de 7 ore, cu jumatate de ora pauza de masa ( pranzul nu intra in pret ) : 9.00 – 18.00.
  • Costuri? 200 per modul,taxa achitandu-se in avans in momentul formarii grupului,
  • Numarul maxim de participanti: 8
  • Înscrieri la telefon 0758512043 și prin e-mail la office@willing.ro
Share This