Psihoterapie de grup pentru persoanele care trec printr-un divort

 Cum sa iti refaci viata dupa divort?

 Primii doi ani din viata ta dupa divort sunt o calatorie anevoioasa. Ai in fata un munte ce trebuie escaladat. Urcusul va fi plin de capcane,de indoieli si de surprize. Dar cand vei ajunge in partea cealalta vei fi un invingator,un om renascut si increzator.

     In clipa de fata poti alege sa ramai la poalele masivului muntos sau sa incepi escalada. Sunt multi oameni care parcurg acest drum alaturi de tine. Ii vei vedea pe unii cum se grabesc,pe altii care plang amarnic si pe cativa care se impiedica si renunta. Mai este mult pana vei atinge varful muntelui si iti vei infinge acolo stindardul de om liber. Dar trecand prin taberele in care innoptezi si cunosti persoane asemenea tie,vei fi martorul schimbarilor din viata ta.

     Cateodata poti pleca singur la drum,alteori esti insotit. Dar daca nu vrei sa te ratacesti fa rost de o harta,o busola si fii mereu in preajma unui ghid. La Willing ne intalnim o data pe luna pentru a incepe calatoria catre o viata implinita si imbucuratoare dupa ce am trait experienta divortului.

     Seminariile aduc impreuna deopotriva barbati si femei care au divortat sau trec acum printr-un divort. Intalnirea dureaza trei ore si jumatate in timpul carora ne vom putea exprima,vom impartasi si vom gasi raspunsuri pentru framantarile noastre. Acesta este un demers ce urmeaza rigorile psihoterapiei de grup si care asigura cel mai bun cadru pentru regasire si afirmare in conditii de stricta confidentialitate si sprijin intens si constructiv.

afis

    Costul aferent fiecarui seminar este de 50 lei per persoana. Inscrierea si participarea sunt,de asemenea,confidentiale.

Mai multe detalii puteți afla de pe pagina de Facebook a evenimentului accesând următorul link http://www.facebook.com/events/412243792201880/

    Cum va puteti inscrie? Prin e-mail la office@willing.ro si telefonand la numarul 0758512043.

     Urmatoarea data stabilita pentru plecarea noastra in drumetia virtuala este 20 aprilie la ora 8 am.

Multumesc

 

Share This