Curs Lamaze: 5-6 octombrie 2019

 

Sarcina este fără îndoială una dintre cele mai fericite perioade pentru o femeie. Pe cât de fericită, pe atât de complexă și provocatoare. Corpul tău arată diferit, comportamentul începe să ți se modifice, devii mult mai atentă și grijulie cu propria persoană. Acum ești responsabilă pentru o nouă făptură. Schimbările care se produc în tot acest timp au efecte asupra ritmului vieții tale, dar îți afectează și relațiile cu cei din jur, inclusiv viața sentimentală.

Tot în această perioadă apar neliniști și întrebări de genul ”oare mă voi descurca?”,”ce se întâmplă în timpul nașterii?”, ”cum se îngrijește un nou născut?”,”ce pericole mă așteaptă pe mine și pe micuțul meu?”

Temerile acestea pot fi depășite prin înțelegerea etapelor prin care va trece mama în timpul travaliului și al nașterii, prin cunoșterea amănunțită a procedurilor ce îi vor fi aplicate ei și bebelușului, prin însușirea informațiilor legate de alăptare, igiena nou născutului, colicile, somnul, comunicarea cu puiul de om.
Cursul de educație prenatală cuprinde toate aceste informații și pregătește gravida pentru perioada frumoasă, dar plină de provocări, care urmează.

Este recomandat ca la acest curs viitorii părinți să participe împreună, astfel tatăl află ce poate face el pentru a contribui la diminuarea și controlarea acestor temeri, iar împreună, cuplul primește informația obiectivă care să îi permită să ia decizii informate în legătură cu nașterea pe care și-o dorește!

Participă la cursul de educație prenatală organizat de Willing și susținut de psihoterapeutul Dana Holman, educator prenatal și doula la naștere.

Misiunea unui educator prenatal este de a promova sarcina, nașterea și îngrijirea nou-născutului ca fiind practici naturale, normale și sănătoase, bazându-se pe studii și cercetări actuale în domeniu.

Faceți cunoștință cu Dana aici :

“Am absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul UAIC Iași în 2004. Din 2005 practic psihologia în organizații ale statului din domeniul ordinii publice și siguranței naționale, cu experiență în evaluarea, intervenția și cercetarea psihologică a organizației și personalului din cadrul acesteia.
În 2008 mi-am început formarea în psihoterapie sistemică. Prin intermediul viziunii sistemice, perspectiva asupra vieții mele, asupra oamenilor din jurul meu și asupra organizațiilor mi s-a schimbat radical. Aceasta s-a suprapus și peste rolul de mamă care mă provoacă și mă dezvoltă continuu ca om din 2011.
Din 2017 sunt educator prenatal certificat internațional Lamaze și doula la naștere – însoțitor psihologic pentru femeia aflată în travaliul nașterii.

În ultimii ani sunt preocupată de modul în care ființa umană poate evolua și poate crește, prin cunoaștere, prin muncă psihologică (introspecție, autoanaliză, decizie de schimbare și exercițiu de igienă psihologică) – și, nu în ultimul rând, prin spiritualitate. Credințele mele fundamentale din prezent sunt că informația înseamnă cunoaștere, evoluție, putere, libertate și îmi place să cred că putem oferi o lume mai bună copiilor noștri, schimbându-ne pe noi înșine mai întâi.

Cui i se adresează
Cursul se adresează viitorilor părinți, mămici și tătici, dar și celor care au deja copii, însă vor să-și reamintească sau să clarifice unele aspecte.

Când este recomandat să-l faceți
Perioada ideală în care să participați la curs este ultimul trimestru de sarcină, cu precădere în săptămânile 28-31 de sarcină.

Când are loc
Cursul se va desfășura în zilele:
5 octombrie 2019, între orele 10:00 – 17:00
6 octombrie 2019, între orele 10:00 – 17:00

Locația
Sediul Willing, situat în Iași, str. Străpungere Silvestru nr. 50, bloc T 3-4, sc. C, ap. 3, parter (intrarea se face din stradă)

Cum vă înscrieți la curs
Vă rugăm completați formularul de înscriere disponibil aici.

Taxa de participare este de 450 Ron/ persoană-cuplu.
Vă puteți înscrie până pe 01 octombrie 2019.

Părinții care se înscriu până pe data de 25 septembrie au 100 Ron reducere.

La Willing cursurile de educație prenatală sunt foarte apreciate în rândul cursanților noștri, găsiți mai jos câteva testimoniale ale acestora:

Testimoniale:

“Mi-a făcut mare plăcere să vin și să particip la curs. Cu siguranță mi-au fost confirmate anumite păreri despre naștere, iar în urma acestui curs am o idee mai amplă despre tot ce am de făcut în următoarea perioadă ca și viitoare mamică. Vă mulțumesc!” – Gradinariu Gabriela Loredana

“Foarte placut, interactiv si plin de informatii acest curs! Informatiile transmise de Dana Holman au fost foarte explicite. Am simtit caldura unei mame, care prin invataturile ei, doreste numai bine, si incearca sa fereasca orice viitoare mamica de greseli.” – Cristina Bacalu

“Un curs interactiv, prietenos, atmosferă caldă. Informațiile obținute sunt foarte utile, explicate pe înțelesul tuturor. Vă mulțumim frumos!” – Valeria Burlacu

Credem ca putem crea o lume mai bună pentru copiii noștri pornind de la căutarea informației obiective, neinteresate, susținute de știință și probate de comunitatea de părinți pe care o creăm.

Pentru detalii sau întrebări, vă rugăm să ne contactați la :
Email: cabinet.willing@gmail.com

Vă așteptăm cu drag!

Share This