Ana-Aurelia Baianu este psihoterapeut specializat in consiliere si psihoterapie sistemica, membru acreditat al Colegiului Psihologilor din Romania, psihoterapeut agreat al Institutului pentru Cuplu si Familie Iasi, membru Lamaze International, precum si membru al Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana. Cu o activitate vasta si initiative indragite de sprijinire ale comunitatii ieșene, Ana-Aurelia Baianu creeaza Willing – Cabinetul de Psihoterapie și dezvoltare personală – locul unde reprezentantele sexului frumos  și bărbații dornici de o viață mai bună și împlinită sunt asteptați să descopere si să invete cum pot depasi incercarile grele ale vietii.

Willing este un centru pentru solutii individuale in care fiecare isi va stabili un cod de bune practici despre cum se regaseste placerea de a trai.

 Ce vei afla si vei urma aici?

Ca esti un om care poate mai mult. Psihoterapia iti va fi un drum de recunoastere, cu indicii, tehnici, exercitii si strategii despre cum sa te bucuri de propria familie, cum sa ii intelegi pe ceilalti, cum sa faci alegeri, sa iei decizii importante, sa rezolvi probleme vietii tale, sa fii tu, cea sau cel  pe care o/îl stii si sa te bucuri ca esti, cum sa iti educi bebelusul inca din burtica, cum sa treci cu bine printr-un divort,cum sa ai o relatie fericita cu partenerul tau, cum sa fii alaturi de copiii tai, atunci cand au nevoie de tine cel mai mult.

 Cum?

Prin comunicare si intelegere. In terapie de folosesc multe metafore, povesti cu talc, psihodrama, scenete si desene. Veți fi incantati sa descoperiți cat de interesante devin lucrurile de la o sedinta la alta.

“Ma onoreaza faptul ca in plan profesional am cunoscut-o pe d-na Ana-Aurelia Baianu. Este cu adevarat o femeie care impune respect si recunostinta fara sa-si faca un scop din asta. Prin atitudinea ei fata de oameni si profesie, prin solicitudinea si deschiderea manifestata cat si greutatea cuvantului dat, a reusit sa fie in “lista” mea cu profesionisti si intreprinzatori de referinta.” Razvan Stefan Tataru

“Am cunoscut-o pe Ana acum cativa ani si m-a impresionat caldura, rabdarea si empatia pe care le emana.” Crina Penteleychuk