Haide sa iti explic despre ce se va intampla marti seara! Totul a inceput in momentul in care oamenii te-au catalogat drept stresat,enervant,fals,nepoliticos sau isteric. De stres stiai ca suferi insa cei din jurul tau iti explica mereu cum ca modul in care te comporti nu este nici placut si nici nobil.Pe de cealalta parte sunteti voi,cei care in momente de tensiune sau stres cum li se mai spune, nu aratati nimic din indignarea sau nemultumirea voastra.Sunteti pasivi precum florile mele din gradina sau veseli ca niste actori de film. Si atunci,cum sa faci astfel incat sa fii tu insuti sau tu insati reactionand asa cum simti si asa cum cere toata fiinta ta in clipele in care tensiunea iti intinde nervii la maxim? Despre aceasta schimbare povestim marti seara insa mai mult decat discutii, vom avea in lucrul concret ce te va lansa pe drumul autenticitatii tale chiar si in momente delicate! Mai jos sunt povestirile celor care pasesc deja pe drumul acesta si te invit sa ii asculti.

pressure-dread-mental-health-neutralise-anxiety-relief-recovery

Workshop pentru constientizarea tiparelor reactionale si schimbarea lor cu unele autentice si folositoare iubirii si relatiilor armonioase si constructive.
Doua ore de lucru intens cu instrumente psihoterapeutice menite sa va schimbe in mai bine relatiile si viata!
12 locuri – 28 octombrie, orele 18 – 20.

Investitia este de 50 lei per persoana si se achita pe loc in momentul intalnirii.
Pentru inscrieri: office@willing.ro

Testimoniale de la editiile anterioare

Raluca Ionel Atelierul este de un real ajutor, chiar si organizat pe o perioada asa scurta de timp, unele intrebari isi gasesc foarte usor raspunsul in asa cadru. Ana-Aurelia, cu harul ei de a asculta oamenii si de a-i ghida prin negura eului nelinistit mi-a cazut draga si mi-as dori sa ii mai ascult vocea blanda si alta data, la fel de mult ca si pe sfaturile ei „din manual” (stie Ana)! Multumesc inca o data pentru dar, Parentisului si Anei!!

Laura Pricop Mulțumesc mult Ana, au fost două ore minunate. Și acum îmi apar în minte cuvintele tale! Sunt foarte bucuroasă că am reușit să ajung la workshop și cu sinceritate spun că ai reușit să realizezi în mintea mea primul click despre care vorbeai aseară!

Magdalena Ostafe Ma tot gandesc la vorbele Anei si la tot ce am discutat la workshop de doua zile si imi vin in minte situatii pe care le-as fi putut gestiona altfel si ganduri bune despre cum voi face lucrurile mai bine pe viitor. Multumesc, Ana, pentru ca tot ce ai spus sambata a fost atat de simplu de inteles si totusi atat de dificil de inteles cu adevarat, pentru ca m-a facut sa ma gandesc la mine si la reactiile mele si pentru ca sigur voi fi o mama mai buna pentru copilul meu dupa intalnirea asta.

Share This