Întâlnirile lunare aduc împreună mentori formați în cadrul FCI și care au parcurs drumul inițierii prin ședințe de consiliere individuale si de gup si prin atelierele  Mentoratul ca stare și Mentoratul ca fapt.

Participanții sunt persoane puternic implicate în relația cu discipolii și care urmăresc o dezvoltare personală, profesională și din punctul de vedere al rolului de mentor.

Grupul de suport așază împreună persoane care au aceleași frământări și care trăiesc experinețe similare. Fiecare aduce o situație spre împărtășire și soluționare și, în același timp, devine o resursă minunată pentru ceilați. Vom folosi tehnici și instrumente de lucru specifice consilierii psihologice, însă cea mai importantă cale de rezolvare este prezența și alăturarea personală.

Coordonatorul grupului de suport este Ana Aurelia Băianu. Întâlnirile vor avea loc în ultima zi de marți din fiecare lună de la ora18:30, la cabinetul Willing de pe strada Pentru Poni. O actiune sustinuta si finantata de Fundatia Comunitara Iasi.

Intalnirile cu Aurelia, din cadrul proiectului realizat de Fundatia Comunitara, au fost revelatoare pentru mine ca donator/mentor in cadrul proiectului. Mai mult, acestea s-au dovedit a fi adevarate sesiuni de dezvoltare personala care cuprind experiente de invatare foarte valoroase. Le recomand tuturor celor implicati in acest proiect sa participe la atelierele si activitatile create de Aurelia, indiferent de cat de mult doresc sa se implice in relatia dintre ei si bursierul pe care il sustin. Vor avea o surpriza placuta.

Bogdan B. mentor in cadrul proiectului Mentorat pentru Performanta

Grup de suport

Share This