Grup de suport pentru persoanele diagnosticate cu cancer si apartinatorii acestora

La Willing se intalneste in fiecare luna grupul de suport pentru persoanele care au fost diagnosticate cu cancer si pentru familiile acestora. Menirea grupului este aceea de a crea un context plin de caldura si siguranta in care fiecare persoana sa isi exprime framantarile si gandurile. Este minunat sa ai alaturi oameni care impartasesc si,in acest mod,sa afli ca nu esti singur. Ideea unui astfel de grup a venit in urma descoperirii unei realitati triste din societatea in care traim:cei care primesc un diagnostic sunt stigmatizati,izolati sau aleg ei singuri sa se indeparteze.Primul pas spre vindecare este unirea cu oamenii si primirea mainilor intinse pe care acestia le ofera.

images (1)
In acest grup sunt deopotriva barbati si femei,tineri si varstnici,persoane care au sau au avut pe cineva apropiat diagnosticat cu cancer,oameni care au pasit prin boala si oameni care sunt acum purtati de ea.
Aceasta este o initiativa pornita din inima si din nevoia de a transmite mesajul vindecarii catre cat mai multi oameni greu incercati.Tocmai de aceea am ales ca participarea sa fie gratuita.Dar va rog sa confirmati inscrierea dumneavoastra la tel. 0758512043 sau prin e-mail la adresa office@willing.ro

Daca doriti sa fiti la curent cu ultimele detalii legate de intalnirile urmatoare va invitam sa faceti click aici

Sambata 20 aprilie 2013 ora 15.

Sa ne vedem cat de curand si in numar cat mai mare!

Poster 2 (3)

Share This