„Îmi vine să te mănânc” – atelier pentru adolescenți și părinți

După cum v-am obișnuit, implicarea în viața comunității ieșene a Cabinetului de psihoterapie și dezvoltare personală Willing, precum și a psihoterapeutului Ana Băianu este tot mai vizibilă. Nu putem schimba nimic la nivelul societății în care trăim dacă nu ne implicăm activ și nu ne străduim să aducem contribuția noastră, indiferent cât e ea de mică.

Avem bucuria să vă anunțăm că vă dăm întâlnire la atelierul „Îmi vine să te mănânc”, susținut cu drag de Ana Băianu, în cadrul evenimentului Ziua Sănătoasă 8.

Adolescența este vârsta marilor transformări, perioada frumoasă în care copiii devin conștienți de ei înșiși, de propriul corp și vor să exploateze la maxim fiecare moment, fiecare clipă.
Modelele pe care media le oferă tinerilor nu sunt întotdeauna cele mai potrivite, iar aceștia au tendința să își ia ca reper anumite vedete și persoane publice. Din acest motiv toate fetele vor să fie slabe și toți băieții vor să aibă mușchi. Strădaniile adolescentine pentru o diferențiere sănătoasă față de părinți au nevoie să fie ghidate din umbră.

Când are loc?
Pe 7 octombrie 2018, începând cu ora 14:00.

Locația:
Hotel Internațional Iași, sala Magnum

Cui se adresează?
Atelierul este destinat adolescenților, părinților, profesorilor și oricui este interesat de dereglările care pot apărea în regimul alimentar la vârsta adolescenței.
Ana va răspunde la o serie de neliniști și frământări interioare ale celor prezenți, precum: Cum se menține o alimentație sănătoasă la 16 ani? Cum mănâncă băieții? Dar fetele? Ce mesaje se ascund în spatele tulburărilor de alimentație ale adolescenților?

O alimentație echilibrată determină o viață echilibrată, un stil de viață sănătos, o minte relaxată și un corp odihnit. Iar un tânăr aflat în plină dezvoltare are o nevoie acută de asta.

Pentru a putea participa la atelier, vă invităm să completați formularul de înscriere disponobil aici.
Intrarea este liberă.

Vă așteptăm cu mare drag să participați la atelier și să vă luați porția de energie pozitivă și informații prețioase din prezentarea Anei.

Share This