Intalnirea grupului de dezvoltare personala din 24-25 octombrie 2012

     Grupurile de dezvoltare personala se desfasoara de obicei in sali de clasa,in birourile psihoterapeutilor sau in sali de conferinta. Anul acesta am indraznit sa experimentam o locatie minunata care sa ne ofere prilejul multor introspectii si care sa ne imbie la relaxare si vise frumoase.

            Am ales pensiunea Poiana din Poiana Negri,Vatra Dornei. Era ca si cum am fi fost acasa la niste prieteni dragi si vechi,atat de bucurosi ca le-am trecut pragul incat nu conteneau cu rasfaturile: ceai,cafea,prajituri,platouri cu bunatati de casa si mancaruri traditionale. Pe cand sedeam noi linistiti si impacati la caldurica,prin dreptul geamului au inceput sa treaca vacile si calutii. In departare se vedeau varfurile muntilor imbracati cu toate culorile toamnei.

              In una din zile am iesit afara si ne-am asezat in chioscul de lemn pentru a face exercitiile in parfum de brad si inspirati de picaturile de   ploaie. Ne-am bucurat impreuna de abundenta naturii si am invatat de la ea despre indestulare. Am inteles ca este loc pentru fiecare fir de iarba si pentru toate pasarile cerului, am invatat de la animale ca schimbarile vremii nu ar trebui sa ne intristeze ci,dimpotriva, sa ne ofere experiente si stari noi.

               Pensiunea aceasta este un loc atat de frumos si atat de bogat in pasiune si iubire incat ne-am hotarat sa revenim in vara anului 2013 intr-o formula mult largita dar in acelasi scop: dezvoltare personala. Ne place faptul ca gainile se plimba libere pe dealuri si printre mesele din curte si deja ne este dor de pestii ce inoata cuminti in iaz. Cand va fi cald vom sta pe coama dealului in sezlongurile pentru citit si vom povesti despre noi. Sa ne vedem cu bine!

 

Pentru mai multe detalii va invit sa vizitati http://www.pensiuneapoiana.ro/

 

Share This