Vă așteptăm la Prelegerea Interacțiunea Om – Animal, eveniment care va avea loc pe data de 28 aprilie 2014, orele 13, etajul 3, Amfiteatrul Dimitrie Gusti, Universitatea Petre Andrei din Iași.
Invitatele acestui eveniment vor fi: 1. conf. univ. dr. Alina Rusu, cadru didactic al Universității Babeş-Bolyai, Cluj Napoca, membru al Institutului de Cercetări a Interacțiunii om-animal ICIOA.; 2. Elles Van der Beck Olanda, reprezentanta Fundației Izvor și coordonatoarea activităților de la Parcul Arca lui Noe, Bârnova Iași, care deține numeroase animale (ponei, oi, capre, porcușori de Guineea, iepurași, broaște țestoase și un câine special – Norocel), cu care copiii, în general și copiii cu dizabilități, în special, pot interacționa direct. La această prelegere se vor prezenta informații legate de terapia asistată de animale și impactul benefic pe care interacțiunea directă cu acestea îl poate avea asupra noastră. La acest eveniment sunt așteptați psihologii, specialiștii care lucrează cu persoanele cu dizabilități, cu pesoanele de vârsta a-III-a, copiii, părinții și toți iubitorii de animale.
Intrarea este liberă. La acest eveniment veți avea posibilitatea să interacționați cu câteva dintre animalele de la Parcul Arca lui Noe.
Facultatea de Asistență Socială și Sociologie
Universitatea Petre Andrei din Iași
final AFIS 28 APRILIE 2014 model
Share This