Ce este dragostea ? De multe ori mă întreb dacă unii oameni ştiu cu adevarat ce e iubirea. Pentru mine totul începe atunci când ajungi să descoperi într-un singur bărbat acel ceva pe care ţi-l doreşti de mult timp și cu adevărat,când simţi că te completează și îi vezi sclipirea din ochi. Zâmbeşti numai gândindu-te la el…Dar să nu uiţi de tine, te rog !

Începi treptat și la final te vei ataşa puternic de el. Vei face totul pentru a-i da semne că îl placi,vei încerca să îi atragi atenţia privindu-l mai des decât de obicei, te vei juca cu părul zâmbind și atingându-l fără motiv. Un lucru la fel de important este modul în care te vei aranja. Trebuie să fii feminină, nu ? Nu neapărat pentru el, dar mai ales pentru tine ! Unui bărbat îi place schimbarea, adoră să vii cu ceva nou tot timpul şi să te imbraci cu stil , să te machiezi puţin sau să ai grijă ca în permanență să fii aranjată. Dacă mai adaugăm şi atitudine, e perfect. Învăţ să fiu feminină în orice moment al zilei, chiar şi atunci când par doborâtă de probleme. Astfel am ales să îmbin feminitatea cu iubirea. Simplu ! Mă simţ bine în orice moment al zilei și pe toate planurile vieții știind ca sunt in același timp frumoasă si iubită căci cele două merg minunat împreună.

romance_or-600x400

Ce poate fi mai plăcut decât să ai langă tine un bărbat care te respectă, te sprijină, îţi demonstrează zi de zi că te iubeşte ? Sau, ce poate fi mai frumos decât să te trezeşti în braţele unui bărbat care să îţi spună că eşti cea mai minunată femeie din univers ? E așa de adevărat că atunci când eu mă simt perfectă și el mă vede așa.Iar pe măsură ce mă iubește eu tot mai mult vreau să ingrijesc ce am,suflet si trup. Frumuseţea noastră vine din interior dar se reflectă in afară. Ai grijă de tine şi de sufletul tau și astfel vei avea parte și de mulți stropi de iubire!

 

Autor  Anda Murariu

studenta a Facultatii de Psihologie si Ştiinţele Educaţiei Petre Andrei Iasi

stagiar in cadrul Willing cabinet de psihoterapie

Share This