Vă pregătiți cu emoție să deveniți părinți și găsiți peste tot, o sumedenie de informații și sfaturi, uneori contradictorii, incorecte sau incomplete?

Atunci aveți nevoie de un specialist LAMAZE certificat internațional pentru a afla informațiile corecte și complete.

Fiecare cuplu care așteaptă un copil are dreptul și datoria de a fi informat și de a lua cele mai bune decizii legate de nașterea și educarea nou-născutului. O hartă clară a posibilitaților și o bună instruire pentru gândirea critică sunt obținute prin participarea la orele destinate viitorilor părinți. Scopul cursului este de a oferi viitorilor părinți informații corecte, siguranță și încredere în capacitatea lor de a fi buni părinți.

De ce la Willing?

  • pentru că Ana-Aurelia Băianu conduce cursurile Lamaze de pe poziția unui psiholog și amândoi părinții veți fi mai mult decât pregătiți să vă îngrijiți și să vă creșteți bebelușul.
  • pentru că Ana-Aurelia Băianu este singurul educator Lamaze din Iași care a născut acasă în căldura și siguranța căminului ei.
  • pentru că Ana-Aurelia Băianu este singurul educator Lamaze din Iași care a născut de două ori în spiritul Lamaze și care a născut natural având astfel ocazia și bucuria de a vă împărtăși din experiența ei și a femeilor care au participat la cursurile sale și au ales să nască sub filosofia lamaze (chiar dacă prin cezariană).
  • pentru că Ana-Aurelia Băianu vă pune la dispoziție o vastă bibliotecă adaptată perioadei de sarcină în care vă aflați și creșterii nou-născutului.
  • pentru că învățarea poate fi distractivă și plăcută cu atât mai mult cu cât se realizează în cuplu.

Naşterea este normală, naturală şi sănătoasă. Corpul femeii pare a se împlini după ce dă naștere, feminitatea ei înflorește și multe din blocajele fiziologice de până atunci dispar. Experienţa naşterii influențează și poate afecta profund viața femeilor şi a familiilor lor. De aceea este bine să alegem conștient modul în care vom naște și cadrul în care se va întâmpla marea noastră bucurie. Înţelepciunea interioară a femeii o ghidează instinctiv pe aceasta în timpul travaliului, iar când spunem înțelepciune ne referim chiar la inteligența instinctelor ei, la glasul corpului și al maternității ce trebuie auzit și apoi ascultat. Încrederea femeii şi abilitatea ei de a naşte sunt amplificate sau diminuate, în funcție de locul în care naşte și de persoana care îi asigură îngrijirea medicală. Femeile au dreptul să nască fără a suferi proceduri medicale de rutină. Educaţia prenatală oferă femeilor puterea de a lua decizii, informaţii despre îngrijirea medicală, le dă puterea de a-şi asuma responsabilitatea pentru sănătatea lor și încredere în înţelepciunea lor interioară. Nașterea poate avea loc în casă, la spital sau în centre specializate.

Ce vom face?
Cursurile Lamaze te așază alături de alte cupluri care trec prin aceeași perioadă ca și tine. Vei avea ocazia să formulezi întrebări și să ceri argumente pentru răspunsurile primite. Vei asculta frământările celorlalți și vei înțelege cât de prețioasă este decizia pe care o vei lua. Lamaze este creat în perfectă armonie cu fiziologia corpului uman, toate explicațiile și argumentele pornesc de la realitatea fiziologică a femeii și a copilului ei. Experința spitalicească oferă numeroase exemple și evidențiază extraordinara nevoie atât a mamei cât și a copilului ei de a primi ocrotire, iubire și libertate de manifestare. Tot ceea ce prezentăm într-un curs Lamaze este fundamentat științific, argumentat fiziologie și psihologic. În țări precum Spania și Australia cursurile de educație prenatală au devenit obligatorii iar in România tăticii participanți sunt răsplătiți din partea statului cu zile de concediu. Ne bucură o asemenea recunoaștere și frumoasă încurajare către educație.

Testimoniale participanți ediții anterioare

Alexandru Carauleanu Toate pacientele mele care au urmat acest curs au născut în cele mai bune condiții, cu un echilibru fizic și psihic deosebit. Cele mai calde recomandări pentru deosebitele rezultate pe care doamna Băianu le are cu graviduțele.

Petra Zaharia Ca proaspătă mămică și absolventă a cursurilor Lamaze de la Willing, o recomand cu drag pe Ana și sfaturile ei viitoarelor mămici. Nouă ne-au prins tare bine, atât pentru naștere, însă mai ales am învățat cum să avem grijă de cel mic imediat după ce am ajuns cu el acasă.

Cum se desfășoară?
Cursul va cuprinde 12 ore împărțite în 2 sesiuni a câte 6 ore fiecare, cu o tematică aleasă, bonus vor fi 3 ore de documentare și cel puțin 2 ore de întâlniri și discuții cu profesioniști din Iași, pe difetite teme cum ar fi scutecele, scaunul de mașină, pernele de gravide, alimentația bebelușului, detergenți și produse bio etc. Prezentările sunt interactive, viitorii părinți având posibilitatea de a exersa și de a se implica activ în desfășurarea cursurilor. Prezența este obligatorie la fiecare ședință pentru a putea primi la final adeverința de absolvent al școlii de educație prenatală. Persoanele care nu locuiesc in Iasi pot participa la întâlnirile noastre on-line. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați pentru a vă integra cât mai repede și mai ușor în grupul nostru!

Investiția?
Costul total al cursului este de 400 de lei per cuplu și se achită în avans, cu numerar sau prin transfer bancar.

Unde se defășoară?
Întâlnirile au loc în cabinetul de psihoterapie Willing, un loc primitor și cald, cu mobilier confortabil pentru viitoarele mămici. Adresa la care ne întâlnim este Iași, str. Petru Poni nr. 1 bis, etajul II.

Când?
Cursul se va derula în zilele de 20-21 septembrie 2017, între orele 14:00-20:00.

Cum mă înscriu?
Pentru înscrieri, vă invităm să completați formularul de înscriere al evenimentului: click AICI.

Organizatori
Acest program este prezentat de psihoterapeut și trainer Lamaze LCCE acreditat internațional Ana-Aurelia Băianu.

Im an LCCE

 

Comentarii