Monica Reu susține 3 eveniment pe tema Comunicării Empatice la Iași

În perioadă 10-12 noiembrie, la invitația ParentIS în parteneriat cu Absolut Media, Monica Reu, președintele Asociației pentru Comunicare Non-Violentă susține 3 evenimente pe tema Comunicării Empatice la Iași!

 Monica Reu este fondatorul și președintele Asociației pentru Comunicare Non-Violentă și primul trainer român certificat de Center for Nonviolent Communication. Este formator CNFPA și organizează și conduce workshop-uri de CNV din anul 2004, împărtășind metodă în cursuri deschise, grupuri de practică, tabere de familie, școli și instituții. Pasiunea ei este sprijinirea dascălilor, a părinților și a cuplurilor în implementarea acestui model de comunicare în viață de zi cu zi.

 La începutul anului 2010 a dat naștere celui mai transformator program de dezvoltare personală – fiică ei, Emma. La jumătatea aceluiaș an, a demarat programul “Educatie empatică – CNV pentru parinti”, din dorință de a împărtăși părinților modul în care Comunicarea Nonviolență ajută la crearea și consolidarea unei relații bazate pe încredere, respect și empatie, și poate aduce mai multă bucurie și armonie în viață de familie. Până în momentul de față, cursul Educație Empatică s-a bucurat de succes în București, Cluj-Napoca, Brașov, Piatră Neamț, Constanța și Bruxelles.

 Cele 3 evenimente pe teme de Comunicare Empatică sunt dedicate părinților și specialiștilor care lucrează cu copii, iar informațiile pot fi de un real sprijin în relațiile de familie, de serviciu și cu prietenii.  

 Conferințe  :

 JOI 10 noiembrie 2016, oră 18:00-21:00, Hotel Internațional, sală Colocvium

„De la pedepse și recompense la conectare și apreciere”

Vom explora, cu ajutorul comunicării empatice, alternative eficiente la sistemul pedeapsă-recompensă, alternative care crează conectare între părinte și copil și oferă o educație bazată pe valori autentice.

 

VINERI 11 noiembrie 2016, oră 18:00-21:00, Hotel Internațional, sală Colocvium

„Parteneri în parenting – de la cuplu, la mamă și tata”

  În această conferintă, Monica va impărtăsi perspectivă Comunicării Empatice asupra vieții de cuplu și strategii și practici care pot contribuit în mod semnificativ la imbunătătirea relației cu partenerul de viată, onorându-i atât rolul în cuplu, cât și rolul de părinte.

================================================================

Workshop  

SÂMBĂTĂ 12 noiembrie 2016, oră 9:30-16:30, Căsuță Naturii, Sos. Păcurări, nr. 158

Emoții mari la vârste mici-Cum îi ajutăm pe copii să-și gestioneze emoțiile puternice

(Nr maxim de participanți: 18 persoane)

Acest workshop se adresează părintilor, cadrelor didactice și bonelor care au în îngrijire copii între 0 și 12 ani. Vom lucra cu instrumentele comunicării empatice pentru a-i ajută pe cei mici să își exprime și să își folosească emoțiile în mod benefic pentru șine și pentru ceilalți.

 

Înscrierile se fac pe www.parentis.ro  

Organizatorii evenimentului sunt Asociația Pentru Comunicare Nonviolență, Asociația ParentIS și Absolut Media.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm accesați site-ul www.parentis.ro sau contactați:

Alina Irimia, 0740504218

Ionela Luciu, 0746118653

parentisgrup@gmail.com

Share This