Pledoarie pentru meloterapie și vindecare prin cântec

Meloterapia este o ocazie excelentă de a te îmbăia în muzică și de a-ți lăsa gândurile să pornească în căutările pe care le au de îndeplinit.Compozitori clasici și moderni,melodii tradiționale românești și din repertoriul internațional te însoțesc spre a-ți oferi răspunsuri ori echilibrul.

Momentele petrecute împreună cu ceilalți sunt intense și revelatoare,de aceea întâlnirile iau forma psihoterapiei de grup. E nevoie de sprijin și de resursele altor persoane pentru a vedea și pentru a înțelege mai bine ce se petrece cu tine. Vei avea alături un psihoterapeut și un meloterapeut care te vor susține și provoca în același timp spre noi și multiple audiții,exerciții surprinzătoare,introspecții profunde și pasaje de creație în care chiar tu vei fi compozitorul.

Prin muzică ești mai fericit,stările de apatie dispar și întreaga ta ființă se destinde.Există melodii dedicate vindecării diferitelor boli și probleme pe care le întâmpină omul în viața sa.Spre exemplu,Ceaikovski alină marile suferințe ce urmează întâmplărilor tragice din viața cuiva,Beethoven calmează spiritele agitate si Vivaldi ne stimulează inteligența.

Dar,la urma urmei,este indicat ca fiecare să asculte muzica care îl face să vibreze cel mai mult,indiferent dacă este vorba despre muzică populară,clasică sau ușoară. Melodiile plăcute sunt remediu natural pentru suflet.

Meloterapia1

Acum ai șansa de a-ți dărui în fiecare săptămână o seară de psihoterapie de grup ce folosește drept instrument de lucru muzica! La Willing te vei întâlni cu persoane dornice de iluminare și relaxare și vei fi condus sau condusă pe valurile cântecului de către Ada Zaharia și Ana-Aurelia Băianu.

 Ada Zaharia este meloterapeut în cadrul fundației „Daco – România” din Iași,absolventă a Universității de arte „George Enescu” Iași – specializarea pedagogie muzicală și instrumentală ( profesor de pian).Formată în cadrul cursurilor de formare în meloterapie in anul 2007 în Olanda,cu multiple participări la workshop-uri internaționale.

Ana-Aurelia Băianu este psihoterapeut specializat în lucrul cu grupuri,absolventă a programului de formare desfășurat în cadrul Institutului pentru Cuplu și Familie Iași,cu o pregătire amplă în domeniul  psihoterapiei sistemice atât în țară cât și peste granițe.Coordonează activitatea cabinetului Willing,un cadru în care au loc multiple programe de psihoterapie și socializare.

Cât durează o ședință?

Două ore,de la 17 00 la 19 00

Ce valoare are investiția?

50 lei/persoană

Cum mă înscriu?

Scriind la adresa office@willing.ro sau telefonând la 0758512043.

Când are loc următoarea întâlnire?

Marți,23 aprilie 2013 la ora 18-20

Unde?

În Iași,strada petru poni nr.1 bis,etajul II,la Willing

Până atunci vă invităm să vă amintiți ce muzică iubiți cel mai mult!

Pentru cei care doresc să fie la curent cu ultimele informații despre eveniment oferim următorul link http://www.facebook.com/events/149028561922882/

 muzica afis 5 (1)

Share This