Orchestra de clopote si clopotei

Un atelier despre relatii vizibile si invizibile

Pornind de la metafora clopotului vom vibra pe parcursul a doua ore pentru a descoperi cum să ne armonizăm cu celălalt într-o relaţie. Fiecare dintre noi are nevoie de timp şi spaţiu pentru a se exprima şi manifesta aşa cum simte şi potrivit propriilor convingeri despre viaţă şi lume. Atunci când începem o relaţie de cuplu ne surprindem deseori ca fiind pe poziţii de atac sau de apărare, însă rareori căutăm să ne acordăm cu partenerul sau el cu noi.
Miercuri seara,24 aprilie 2013, vom afla cum să trăim o poveste de iubire în care să fim fericiţi şi să oferim iubire persoanei de lângă noi.

TIBETAN BELL

Alături de o cană de ceai îmbietor, pregătiţi-vă să fiţi protagoniştii propriei vieţi şi să vă bucuraţi de noi cunoştinţe şi prieteni frumoşi!

Vă garantăm o seară de neuitat, plină de veselie şi energie pozitivă.

Atelierul va fi susţinut de către psihoterapeut Ana-Aurelia Băianu
Ana este psihoterapeut specializat în consiliere şi psihoterapie sistemică, membru autorizat al Colegiului Psihologilor din România, colaborator al Institutului pentru Cuplu şi Familie Iaşi, membru Lamaze International, precum şi membru al Asociaţiei Române de Hipnoza Clinica, Relaxare şi Terapie Ericksoniana. http://willing.ro/

Vă invităm la repetiţie! 🙂

Taxa de participare este de 35 de lei pentru 2 ore pline cu informaţii interesante, de calitate şi bine structurate.

Participarea se face doar pe baza de inscriere pe site.

Share This