A trecut aproape o luna de la intalnirea cu numele „Botox Event”. Am intarziat cu buna stiinta publicarea acestui articol deoarece am simtit nevoia sa imi clarific ideile care mi-au aparut in minte atat ca organizator cat si ca gazda a evenimentului din cadrul cabinetului de psihoterapie Willing. Am vrut sa invit persoanele necunoscute mie pana atunci sa paseasca intr-un cadru psihoterapeutic ca si cum ar veni in vizita sau la muzeu. Cu relaxare si curiozitate. Mi-am dorit ca femeile sa intalneasca psihoterapeutul in carne si oase si sa ii poata adresa cat mai multe intrebari.

 

     Seara de joi a fost minunata prin explorarea pe care a facut-o fiecare dintre noi incepand cu sufletul sau,continuand cu chipul si terminand intr-un mod jovial si prietenos cu spiritul. La inceput am condus,in calitate de psihoterapeut,un exercitiu usor de introspectie si de punere in contact cu frumusetea fiecareia dintre noi. M-am bucurat ca am reusit sa ascultam impreuna o melodie poate demult uitata: Esti atat de frumoasa”

     Dr. Raluca Dragomir a vorbit despre frumusetea fizica si a adus multa speranta si claritate in ceea ce priveste interventiile estetice. Cu apropiere fata de pacient, a deschis pentru publicul iesean poarta catre tainele actritelor de cinema si ale starurilor pop.

     A fost o intalnire despre frumusete si pentru a deveni mai frumoase. Dar oricate previziuni as fi facut in legatura cu desfasurarea unei astfel de seri nu mi-as fi putut inchipui nici o secunda cum vor arata invitatele mele: au fost sclipitoare din toate punctele de vedere! Senine,cu un machiaj elegant si luminos,imbracate cu rochii vaporoase! Desi nu a fost dat nici un dress-code in invitatie si in ciuda faptului ca nu am avut invitati barbati ( in afara de doi domni care ne-au surprins placut cu prezenta lor si care,amabili,ne-au turnat sampanie in cupele de cristal).

     A treia parte a fost dedicata spiritului feminin si „l-am provocat” sub forma unui scurt exercitiu de networking 1 la 1. Cine esti? Ce faci? Ce vrei sa promovezi?

     Credeti ca femeile vorbesc mult? E un mit. In aproape doua ore s-au intamplat extraordinar de multe lucruri si s-au incheiat noi legaturi si parteneriate. S-au oferit mini-consultatii estetice si psihologice si s-au schimbat carti de vizita.

     Dar a durat doar doua ore…nici un minut mai mult.

     Va multumim pentru vizita la Willing! Va mai asteptam pe la noi!

                                                                                                                                         Ana-Aurelia Baianu

Share This