Practică în psihoterapie pentru studenți – anul universitar 2019-2020

Cabinetul de psihoterapie și dezvoltare personală Willing pregătește, începând cu luna octombrie, un nou Stagiu de Practică în psihoterapie pentru studenții și masteranzii de la Facultatea de Psihologie.

Edițiile anterioare ne-au convins că acest program este eficient și necesar pentru tinerii dornici să îmbrățișeze o carieră în acest domeniu.
„O educație bună este izvorul întregului bine în lume” spunea Immanuel Kant.
Pe lângă importanța deosebită a cunoștințelor primite în cadrul cursurilor urmate la facultate, practica într-un cabinet de psihoterapie îți oferă posibilitatea de a descoperi realitatea acestei lumi și de a păși în lumea psihoterapeuților practicieni.

Cu peste 15 ani de experiență în domeniu, psihoterapeutul Ana Băianu va coordona cu mult suflet și dăruire programul de practică, oferindu-le beneficiarilor șansa de a lucra exerciții teoretice și practice și de a înțelege din interior complexitatea acestui domeniu.

Foștii absolvenți au dobândit cunoștințe prețioase care le-au fost de folos în activitatea lor profesională, dar mai presus de asta au legat prietenii, s-au încărcat de energie pozitivă și au plecat cu mult curaj la drum, având convingerea că vor putea schimba destine în bine.

Stagiul de practică va avea loc pe parcursul anului universitar 2019-2020 și presupune un număr de 13 ședințe, împărțite în câte o întâlnire pe lună.

Programul întâlnirilor îl vom stabili împreună în cadrul primei sesiuni de lucru.

Vom posta și alte detalii cu privire la derularea activității pe pagina de facebook Willing.

Termenul limită pentru înscrieri este 30 septembrie 2019.
Pentru înscrieri, completează formularul de înscriere disponibil aici.

La finalul stagiului, absolvenții vor primi adeverință de practică eliberată de Willing.
Pentru alte întrebări sau detalii, nu ezita să ne contactezi la adresa de e-mail: cabinet.willing@gmail.com.

Share This