RIMA-Replici Inspirate de Muzici Aromate

Ediție dedicată poeziei creștine

     Poezia este deopotrivă mesaj,exprimare și rugăciune. Prin poezie se vorbește despre ceva anume,se transmite starea trăită și sunt împrăștiate dorințe și speranțe. Ne rugăm de multe ori in fiecare zi și fără a ști în mod concret și conștient că o facem.Ne rugăm unii de alții cu celebra replică „te rog frumos”. Avem gânduri și dorințe cu privire la viața noastră pe care le formulăm cu expresia „aș vrea să…”de parcă altcineva ar trebui să asculte și să îndeplinească ruga aceea. Uneori acel altcineva suntem chiar noi înșine,alteori așezăm ruga la picioarele unui om în carne și oase. Limbile pamântului și-au găsit toate cuvinte de rugăciune către o forță superioară,către divinitate.

     Creștinismul abundă în literatură și la această ediție a cenaclului RIMA ne vom scălda auzul și,prin el,întreg sufletul nostru în poezie dedicată lui și inspirată de Dumnezeu.

    Joi seară te invit să reciți și să asculți rugăciuni creștine formulate în versuri. Pe durata a două ore vom îngădui Eu-lui nostru spiritual să fie inspirat pentru cea mai aprinsa rugăciune a ființei ce suntem. Veți alege poate să aduceți cu voi texte care vă inspiră,poezii preferate și versuri proprii. Sau vă pregatiți curiozitatea pentru a lectura rândurile propuse de noi.

Cine participă?

Orice persoană,indiferent de vârstă și sex,care vrea să își dăruiască o seară de revelații creștine.

Data evenimentului

20.aprilie 2013

între orele 19 00- 21 00

Locația

Iași,str. Petru Poni nr. 1 bis.

Contravaloarea participarii

15 lei/persoană

Vă rugăm să ne anuțați despre participarea voastră scriind la office@willing.ro sau telefonând la numărul de telefon 0758512043.

http://www.facebook.com/events/439128899494227/

Acesta este un eveniment organizat de cabinetul de psihoterapie Willing cu sprijinul Anei Riciu,masterand al Facultății de Psihologie și Științele Educației Iași și stagiar în cadrul Willing.

calimara

rugaciune

RIMA_afis poezie crestina_modif

Share This