Robert Moss in Romania – workshop de exceptie ”Dreamgates: Exploring the Worlds of Soul, Imagination and Life Beyond Death” (2 – 5 Octombrie)

Reminder: reducere pentru plata integrala pana la 1 Septembrie.Romania, 2 – 5 Octombrie (joi – duminica), workshop rezidential la munte. Locatia va fi comunicata celor inscrisi.

SONY DSC“In societatile occidentale moderne, ne gandim la vise ca la experiente din timpul somnului. Dar pentru multe culturi, visatul este in mod fundamental despre trezire.” Robert Moss
Robert Moss, considerat a fi unul dintre cei mai importanti exploratori ai samanismului (pe o lista care ii include pe Michael Harner, Alberto Villoldo, Mircea Eliade si Carlos Castaneda), creatorul metodei “Active Dreaming”, o imbinare originala de lucru cu visele si samanism, revine pentru a treia oara in Romania la inceput de Octombrie. (Joi – Duminica, 2 – 5 Octombrie)
Daca anii trecuti cei care au experimentat impreuna cu noi si-au adus mai intai aminte de darurile Vizionarului si de arheologia viselor, apoi au explorat in continuare puterea vindecatoare a viselor si reconectarea la animalele de putere, in special la energia Ursului, de data asta, acest workshop rezidential, devenit deja traditie la Drumul spre Centru, va fi despre portalurile pe care ni le ofera visele – portaluri care ne faciliteaza calatorii in lumea sufletului, a imaginatiei si a vietii de dincolo de moarte.
In aceasta aventura de 4 zile in care vom porni cu ajutorul Visarii Active, vei fi incurajat sa-ti amintesti si sa traiesti povestea mai profunda si autentica a vietii tale. Vei gasi confirmare ca:
– Te afli in aceasta lume cu o misiune
– Ai avut o viata inainte de a fi conceput si vei avea o viata dupa ce vei muri – Exista versiuni ale tale in alte timpuri si in realitati paralele
– Poti vizita Cealalta Lume, poti comunica in mod util si la momentul potrivit cu cei care au murit si poti face in asa fel incat Moartea sa se transforme dintr-o frica intr-un aliat de nadejde
– Coincidenta este despre faptul ca universul iti vorbeste TIE, personal, iar navigarea cu ajutorul sincronicitatilor este o modalitate de a visa 24 de ore, 7 zile pe saptamana
Vei invata tehnici practice de a aduce energie, ghidare si vindecare de la nivelul unei realitati mai profunde in viata de zi cu zi. Vei invata cum sa calatoresti in siguranta in afara corpului, cum sa deschizi portile dintre lumi si cum sa le inchizi atunci cand este necesar. Vei fi invitat sa accesezi o cunoastere mai inalta a Sinelui Superior. Vom petrece clipe minunate impreuna pe masura ce vom crea si vom creste energia grupului, vom juca jocuri pline de creativitate si vom initia ritualuri spontane pentru a ne onora si celebra cum se cuvine experientele pe care le vom impartasi.
SONY DSCCine este Robert Moss ?
”When strangers ask me what I do, I often respond, “I am a storyteller and I help people to find and live their bigger and braver stories, and tell them really well.” – Robert Moss
Cand cei care nu ma cunosc ma intreaba cu ce ma ocup, adesea raspund ”Sunt un povestitor si ii ajut pe oameni sa-si gaseasca si sa-si traiasca povestile lor mai ”mari” si mai curajoase, si sa le povesteasca foarte bine” – Robert Moss
Cu o energie de Magician, resurse nesfarsite de metafore care vindeca si imputernicesc, Robert calatoreste prin lumea intreaga si le aduce aminte oamenilor despre puterea Visului.
Robert Moss se descrie ca fiind un ”dream teacher”, un profesor de Visare, pe o cale care este treptat redescoperita. Fost profesor de istorie antica la Australian National University, a scris peste zece carti despre vise si arta visatului, samanism si imaginatie (printre cele mai cunoscute fiind ”Conscious Dreaming”, ”The Secret History of Dreaming”, ”Active Dreaming”, ”Dreaming the Soul Back Home: Shamanic Dreaming for Healing and Becoming Whole”, volumul de poezii ”Here, Everything is Dreaming” precum si cea mai recenta – lucrare autobiografica – “The Boy Who Died and Came Back: Adventures of a Dream Archaeologist in the Multiverse”, traduse in peste douazeci de limbi.
Premisa de baza de la care porneste abordarea lui Moss este ca ”visatul” nu este doar ceea ce se-ntampla in timpul somnului, ci inseamna de fapt ”trezirea” catre surse de ghidare, vindecare si creativitate care se gasesc dincolo de mintea constienta.
In ultimii 20 de ani, a condus seminarii la Esalen Institute, Omega Institute, John F. Kennedy University si multe alte centre si institutii. A tinut workshopuri de Active Dreaming in Marea Britanie, Australia, Canada, Costa Rica, Franta, Olanda, Danemarca, Suedia, Lituania, Estonia, Romania, Brazilia si Austria si conduce o formare de 3 ani pentru profesori de Active Dreaming.
Ce este Active Dreaming?
”Active Dreaming? Expresia este o provocare, menita sa ne elibereze de presupunerea ca visatul este o activitate pasiva. Sunt recunoscator pentru darul viselor sponatne din timpul noptii, cele pe care nu le cerem si pe care adesea nici nu le vrem. Ele pun in fata noastra o oglinda magica in care ne putem vedea asa cum suntem cu adevarat. Ne servesc drept voce a constiintei. Prevestesc provocari si oportunitati din viitor. Visele din timpul somnului ne arata ce se petrece in corp, diagnosticheaza eventuale afectiuni inainte ca simptomele sa-si faca simtita prezenta, si ne arata de ce are nevoie corpul pentru a se mentine sanatos.” – Robert Moss
Active Dreaming este o modalitate de a aduce visele in realitate, de a aduce energie si ghidare din lumea visului in viata de zi cu zi. Este o cale catre a trai constient – iar asta presupune sa reintram in contact cu copilul din interior si implicit cu darurile copilariei: spontaneitate, joaca si deschidere. Este o cale care ne indeamna sa ne amintim si sa spunem si sa traim Povestea noastra, intr-un fel in care poate fi auzita si primita de catre ceilalti. Dincolo de asta, este despre a intelege ca energia pe care o avem si atitudinea pe care o alegem au un efect ”magnetic” asupra lumii inconjuratoare, atragand/respingand intalniri si circumstante.
Detalii:
Costuri: 350 Euro pentru plata integrala pana la 1 Septembrie, 400 Euro dupa. Plata se face in Euro. Se acorda reduceri pentru cupluri.Cazarea si masa nu sunt incluse aici si se platesc separat. Ca si anii trecuti, cazarea va fi intr-o locatie superba la munte, cu costuri scazute, si va fi comunicata celor care s-au inscris pe info@drumulsprecentru.ro. 

Rezervarea locului implica achitarea avansului de 150 Euro.
Se asigura traducere in limba romana.
Te asteptam cu drag !

 

Share This