SALVAVIE-ganduri post-eveniment

           Intr-o dimineata plina de alb, dupa o noapte de ninsoare, ne-am adunat sa vorbim despre educatia bebelusilor, adica a oamenilor care folosesc toate formele de transmitere a mesajelor mai putin vocabularul. Atmosfera a fost calda, de familie, plina de drag, cu oameni deschisi si povesti frumoase. Am invatat si ne-am adus aminte ce frumoasa si binevenita este atentia, cea data si cea primita. Atentia pentru puiul care te are pe tine mama sau pe tine tata ca intermediat intre el si satisfacerea nevoile sale. Am demontat mituri si am aflat ca este nevoie de informare permanenta pentru intelegerea lumii tot mai complexe in care se naste copilul nostru.

            A doua parte a zilei a fost plina de revelatii. Am fost intruiti in tehnici de prim-ajutor pentru bebelusi. Am inteles ca nimic nu este mai important in momentele cele mai dificile decat pastrarea calmului. Am discutat despre cele mai diverse situatii de salvarea a bebelusului, cu ultimele metode aplicate la nivel european.

            Ne-am simtit bine, ne-am apropiat, ne-am deschis si am primit. O zi minunata pe care asteptam sa o impartasim cu cat mai multi si luna viitoare.

                    Ana Aurelia&Roxana&Raluca

Share This