Acesta este un program destinat părinților care au copii cu vârste cuprinse între 0 și 1 an și celor care așteaptă să apară un bebe în viața lor.

      SALVAVIE este creat pentru aceia dintre noi care prețuiesc fiecare clipă alături de micuțul nostru și pentru cei care știu că o zi care trece nu se mai întoarce niciodată în viața noastră. Copilul nostru va avea o singură dată în viața lui vârsta de șase luni,trei săptămâni și două zile iar noi am ales să ne bucurăm cu cea mai mare intensitate de acea zi unică pentru familia noastră!

    Următoare sesiune va avea loc sâmbătă, 8 octombrie 2016, începând cu ora 9.30.

afis general

Desfășurarea evenimentului:

9 30-13:30 Încă ceva ce nu ai învățat la școală: “Cum să salvezi viața copilului tău?”

                      Workshop condus de Roxana Neamtu,expert și formator de prim-ajutor.

     Workshop unic în Iași pe tema acordării primului ajutor copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 1 an în situații riscante și neprevăzute.Intervențiile urgente sunt mult diferite pentru micile ființe pe care tocmai le-am zămislit. Este momentul să distrugem miturile și să încetăm testarea lor pe corpurile copiilor noștri!

     Veți avea ocazia să exersați manevre și să realizați aplicații practice. O întâlnire ce promite multă veselie și o detensionare semnificativă știind că începând cu această clipă veți fi mult mai siguri pe deciziile voastre.

Cine participă?

Părinții în devenire

Părinții copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 1 an

Adulții curioși și interesați de miracolul ființei umane

Bunicii grijulii

Bonele și cadrele didactice care doresc să asigure cea mai bună educație și supraveghere responsabilă copiilor pe care îi au în grijă.

Investiția?

50 lei per persoană . Plata se efectuează in avans la cabinetul Willing.

Prețul include participarea la workshop.

Numărul maxim de participanți este de 10. Copilașii sunt bineveniți!

Locație: Petru Poni nr 1 bis etajul II, Iasi, Romania

Înscrieri la telefon 0758512043 și prin e-mail la office@willing.ro.

   Un program conceput și organizat de Willing în colaborare cu Roxana Neamtu.

Cu siguranţă un curs pe care ar trebui să îl urmeze toate mamicile. Mulţumesc mult Aureliei, Roxanei şi Ralucai pentru o zi nemaipomenit de plăcută în care am învăţat lucruri pe care le consider esenţiale şi de real ajutor pentru orice mămică sau viitoare mămică. Mă simt mult mai “bogata” din multe puncte de vedere după această fericită alegere!!! Vă pup cu drag şi vă mulţumesc încă odată! ..şi cu siguranta voi răspunde cu “particip” şi la viitoarele cursuri !! 🙂

Pntru fotografii de la intalnirile anterioare va invitam sa accesati aici.

10506761_515347548608929_6615018467911367657_o

Comentarii