Seminar Montessori – Susan Mayclin Stephenson

Pe data de 28 octombrie 2018, la Hotel Internațional Iași, Montessori School of Iasi si Editura „Maria Montessori” au organizat un seminar care a avut-o ca lector pe Susan Mayclin Stephenson, trainer AMI, educator, invatator, autor, artist si speaker.


Susan Mayclin Stephenson si-a dedicat intreaga viata studiului si dezvoltarii educatiei Montessori, contribuind astfel la construirea unei baze solide a educatiei Montessori in Romania. Evenimentul a fost centrat pe lansarea cartii sale “Copilul vesel – Montessori, sfaturi utile de la nastere pana la trei ani”, ocazie cu care a impartasit informatii utile privitoare la cresterea si educatia copiilor cu varste cuprinse intre 0 si 3 ani catre parinti, educatori, invatatori si viitori dascali.

Primii ani de viata ai copilului sunt cruciali in formarea si dezvoltarea sa ulterioara ca adult.
Intelegerea comportamentelor si atitudinilor copiilor in aceasta perioada este importanta si pentru specialistii in psihoterapie de cuplu si familie.

De aceea, si Willing a luat parte la acest workshop prin intermediul psihoterapeutului Ana Baianu. Actualizarea permanenta a cunostintelor si a noutatilor in acest domeniu sunt vitale.

Share This