Servicii Psihoterapie si Dezvoltare Personala

Psihoterapie in cabinet

Ședințele de psihoterapie au rolul de a îmbunătăți calitatea vieții, te dezvoltă pe plan personal, profesional, emoțional și comportamental, îți ghidează pașii spre o viață fericită și împlinită.Psihoterapia în cabinet îți oferă un spațiu de regăsire interioară, fără constrângeri, lipsit de prejudecăți, în cadrul căruia terapeutul îți acordă întreaga sa atenție.

_

Programeaza o intalnire

Terapie online

Consilierea online este destinată pacienților noștri care locuiesc în orice colț de lume, care au frecvent delegații, un program imprevizibil, ce nu le permite prezența fizică în cabinet pentru ședințele de psihoterapie.Discută cu terapeutul tău de oriunde și oricand! De pe laptop sau telefon.

_

Terapie online

Terapie organizationala

Programul de consiliere organizațională presupune crearea unui mediu armonios la birou, ceea ce înseamnă mai multă productivitate pentru angajați și inclusiv mai multe beneficii pentru companie.Consilierea include ședințe individuale, ateliere de grup și ședințe cu managerii pentru o mai bună organizare a activității.

_

Hai sa ne auzim!

Terapie de grup (Be the Best You)

Programul Be the Best You însumează o serie de 8 module care se concentrează pe călătoria prin istoria familială și pe descoperirea sinelui. Acest program de dezvoltare personală are rolul de a ne ajuta să ne înțelegem propria viață și să ne vindecăm de traumele și bolile care ne chinuie.

_

Proiectul Be the Best You

Module de invatare

Webinariile au apărut ca o extensie a programului de dezvoltare personală Be the Best You, în contextul pandemiei. Temele principale dezbătute în cadrul acestor conferințe online s-au axat pe istoria familială, pe bolile transgenariționale și pe vindecarea sinelui.

Online, veți afla cum să deveniți cea mai bună versiune a voastră.

_

Vezi toate clipurile

Share This