O intalnire intre prieteni,un minunat prilej de a vinde lucrurile in stare buna dar care nu ne mai sunt de folos prin casa,o scuza nobila pentru a bea o cana de vin fiert!
Ca de fiecare data ne intalnim intr-o duminica,talciocarii pe la 11 ca sa avem timp sa intindem paturicile si sa deschidem oficial pe la 11:30. Intrarea va fi libera.Pentru ca sa va declaram talciocar cu merite depline trebuie sa sunati la 0758512043 sau sa trimiteti un mail la office@willing.ro. Cum am mai spus, se poate vinde ORICE de la carti,haine,bijuterii,scaune si mese,vesela,flori si decoratiuni de Craciun,obiecte mestesugite de voi insiva,de-ale gurii si de-ale sufletului! 

     Veniti insotiti de copii,prieteni de familie,gasca si rude pentru ca toti au loc sa stea la mese sau sa faca shopping in cea mai mare tihna.

     Cand?
16 decembrie 2012 la ora 11:00
     Unde?
Club ZONA,bulevardul Stefan cel Mare 14,etajul II
     Organizator
     Noutati
Baietii de la the Roadmanians vor avea un stand pentru colectarea donatiilor voastre. Misiunea lor este dotarea unui centru comunitar de informare cu minim 25 de calculatoare in Bissau,capitala statului Guinea Bissau si duminica puteti aduce calculatoarele,imprimantele si orice alte gadget-uri utile si in stare perfecta de functionare aveti prin casa sau birouri. La aceasta intalnire ii puteti cunoaste mai bine si le veti auzi povestea!
Asociatia Sfanta Filofteia va deschide un stand pentru strangerea cadourilor de Craciun pe care vizitatorii si participantii le vor face familiilor nevoiase aflate in evidenta. De asemenea,talciocarii pot alege sa nu mai plece acasa cu lucrurile de pe paturici si sa le doneze!
     Talciocul Urban de Craciun are o pagina deschisa pe Facebook. Pentru mai multe informatii despre eveniment click aici.
   Talciocul Urban de Craciun organizat la Iasi este urmasul vrednic al Talciocului Urban din Bucuresti facut si crescut de catre Delia Grigoroiu!   http://talciocurban.blogspot.ro/
Share This