Talcioc Urban De Iasi Pentru Copii

     „Bine,bine! Am inteles: voi va adunati la bere si la cafele,vindeti lucruri de prin casa si va distrati la talcioc. Dar cu mine cum ramane? Vreau si eu sa fac ceva interesant si sa ma intalnesc cu prietenii mei. Vreau si eu un talcioc al copiilor!”

     Pentru toti copilasii care au gandit si au spus asa la editia mai veche a Talciocului Urban de Iasi, Willing organizeaza duminica, 30 septembrie 2012, la ora 10:00 dimineata, o mare intalnire pentru cumparaturi!

     Duminica aveti cel mai frumos prilej sa faceti ordine prin camerele voastre,sa alegeti obiectele(jucarii,carti,haine,papucei,creioane,lenjerii de pat,calculatoare,mobila,bijuterii) care nu va mai trebuie si sa castigati banuti din vanzarea lor! Nu uitati ca regula mare a talciocului este ca se vor vinde doar lucruri din camera copilului. Talciocarii pot fi micutii sau parintii lor care  iau legatura cu cei de la Willing telefonic la 0758512043 sau prin e-mail office@willing.ro Nu trebuie decat sa aduceti o paturica pe care sa asezati marfa si sa pregatiti etichete dragalase pentru produsele voastre. Va sunati toti prietenii si le trimiteti mesaje prin care sa ii invitati sa vina si sa cumpere de la voi! Si pe urma va ganditi ce va puteti cumpara cu banutii castigati…

     Ne vedem cu bine duminica,30 septembrie 2012,la ora 10, la terasa Anturaj de pe strada Gavril Muzicescu nr.5, in Iasi la Fundatie. Cei de la Anturaj ne asteapta ca de fiecare data cu sucuri delicioase pentru copii,cafea si bere pentru parinti si multe alte surprize in meniu!

     Intrarea este libera atat pentru talciocari cat si pentru vizitatori!

     Acesta este un eveniment organizat la Iasi de cabinetul de psihoterapie Willing condus de Ana-Aurelia Baianu. Talciocul Urban de Iasi este fratiorul mai mic al Talciocului Urban organizat la Bucuresti de catre Delia Grigoroiu. Pentru evenimentele noastre o invitam pe Delia sa ne patroneze si sa isi exprime acordul pentru folosirea numelui si a minunatei sale idei. Mai multe articole despre talcioc puteti citi la urmatoarea adresa http://talciocurban.blogspot.ro

Share This