TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE A SERVICIILOR FURNIZATE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI WILLING.RO

În această pagină sunt prezentați termenii și condițiile aplicabile cumpărătorilor de bilete pentru evenimentele organizate sau prezentate pe willing.ro.

 1. Termeni generali

1.1. Prezentul document conținând termenii și condițiile aplicabile cumpărătorilor de bilet (denumit în continuare „Termeni și Condiții”) stabilește care sunt condițiile în care orice persoană poate accesa Site-ul, ori poate utiliza în orice mod serviciile oferite prin intermediul acestuia. Termenii și Condițiile reprezintă contractul încheiat de dumneavoastră cu administratorul site-ului, vă rugăm să citiți integral acest document înainte de a utiliza serviciile furnizate de societatea noastră.

1.2. Utilizatorii înțeleg și acceptă că utilizarea Serviciului, cumpărarea unui bilet pe Site, precum și accesarea sau vizitarea în continuare a Site-ului constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor.

1.3. Dacă aveți nelămuriri cu privire la conținutul Termenilor și Condițiilor, obligațiile prevăzute de acest document sau orice alte întrebări referitoare la Servicii, le puteți comunica pe adresa de mail curat@willing.ro.

1.4. În înțelesul Termenilor și Condițiilor, termenii următori înseamnă:

 1. a) „Administratorul Site-ului” înseamnă ENGLISH STEP BY STEP SRL cu sediul social în Municipiul Iași, strada Străpungerea Silvestru nr 50, Bloc T3-4, Scara C, PARTER, Ap 3, județ Iași, Iași.
 2. b) „Site” sau „willing.ro” înseamnă website-ul www.willing.ro.
 3. c) „Utilizatorul” înseamnă orice persoană care accesează Site-ul sau care utilizează în orice modalitate orice Serviciu furnizat prin intermediul Site-ului;
 4. Mod funcționare

2.1. Comenzile efectuate pe site-ul www.willing.ro sunt confirmate printr-un e-mail de înregistrare primit după finalizarea comenzii.

2.2. În urma finalizării cu succes a unei comenzi online, utilizatorul cumpărător primește pe adresa de mail furnizată biletele cumpărate (de exemplu dacă a cumpărat 4 bilete, primește un fișier cu 4 bilete), pe care apoi le poate printa pentru a le prezenta la intrarea în locul de desfășurare a evenimentului. Alternativ, utilizatorul cumpărător poate prezenta biletele direct pe ecranul smartphone-ului, variantă pe care o recomandăm. Accesul la evenimentul pentru care s-au achiziționat bilete online se face în baza prezentării biletelor la intrare.

2.3. Administratorul Site-ului vă poate trimite ulterior prin SMS sau e-mail oferte promoționale pentru alte evenimente organizate sau care ar putea să vă intereseze. Scopul acestor mesaje este de fidelizare a clienților. Dacă nu doriti să mai primiți aceste informări, inclusiv mesajele anuale de reabonare la newsletter, în caz ca ați ales să nu îl mai primiți, vă rugăm să ne scrieți la curat@willing.ro.

2.4. Concomitent cu achiziția online de bilete, Administratorul Site-ului vă comunică și individualizează prețul aferent serviciilor de intermediere prestate separat de prețul biletelor procurate.

2.5 După redirecționarea către procesatorul de plată, utilizatorii au la dispoziție maxim 5 minute pentru a plăti comanda, altfel aceasta va expira iar procesul de achiziție trebuie reluat de la început.

 1. Relații cu clienții

3.1. Toate comentariile, feedback-ul, reclamațiile sau solicitările de  informaţii ,,Solicitări” cu privire la site-ul willing.ro și proiectele desfășurate sunt binevenite. Ne puteţi trimite contacta prin e-mail la curat@willing.ro.

Va rugăm să reţineţi că Solicitările trebuie să fie considerate non-confidențiale şi devin proprietatea willing.ro. Prin trimiterea de solicitări ne atribuiţi, şi sunteţi de acord să ne atribuiţi, toate drepturile şi interesele în materie de drepturi de autor şi alte drepturi de proprietate intelectuală, în mod gratuit asupra mesajelor trimise. Vom fi liberi să folosim feedback-ul fără restricţii.

 1. Modalități de plată

Pentru înregistrarea la evenimente și cumparărea de bilete, Administratorul Site-ului acceptă următoarele modalități de plată:

4.1. Plata cu cardul

Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către Banca Transilvania (https://www.bancatransilvania.ro/), partenerul Administratorului Site-ului în procesarea acestor plăţi. Comunicaţia cu procesatorii se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plăţi.

4.2. Plata prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar se va face în contul ENGLISH STEP BY STEP SRL:  IBAN

RO31BTRLRONCRT0CR8684101, Valuta RON,

 1. Returnarea contravalorii plăților

5.1. Cererea de rambursare și anularea biletelor se va face cu cel puțin 5 zile calendaristice înainte de desfășurarea evenimentului. Nu se vor rambursa biletele dacă solicitarea este făcută cu 4, 3, 2, sau 1 zi înainte de eveniment. Nu se vor rambursa biletele în caz de neprezentare în ziua evenimentului.

5.2. Rambursarea se va face într-un cont bancar în termen de 14 zile lucrătoare. În caz că optați pentru returnarea contravalorii biletelor în cont bancar, vă rugăm să ne scrieți pe adresa de e-mail curat@willing.ro și să ne oferiți un IBAN din Romania (RO .. ) Administratorul Site-ului nu va returna contravaloarea biletelor în conturi înregistrate la bănci din alte țări sau în conturi de Revolut sau Paypal.

5.3. ATENTIE: Acest tool anulează toate biletele dintr-o comandă. Nu puteți anula doar o parte din bilete.

 1. Nota de informare privind protecția datelor personale

6.1. Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza administratorului site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor de intermediere a vânzării de bilete la evenimente, de administrare a comenzilor formulate de utilizatori, de emitere bilet şi a serviciilor conexe acestora, precum şi în scopuri de marketing direct.

6.2. Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului. Refuzul furnizarii anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesarii anumitor servicii prin intermediul Site-ului.

6.3. Datele dvs. cu caracter personal pot fi dezvăluite partenerilor contractuali ai ENGLISH STEP BY STEP SRL, implicaţi în furnizarea serviciilor, precum partenerii la evenimente, contabilitate, procesatori de plăţi.

6.4. Conform Regulamentului general privind protecţia datelor, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ştergerea datelor, dreptul la restricţionarea prelucrării, dreptul la opoziţie, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

6.5. Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin e-mail la adresa curat@willing.ro

6.6. Administratorul Site-ului prelucrează datele cu caracter personal ale Utilizatorilor cu respectarea Politicii de confidențialitate, care face parte integrantă din prezentele Termene şi condiţii.

 1. ÎNTREGUL ACORD

7.1. Aceşti Termeni şi Condiţii constituie întregul acord între Utilizator și Adminstratorul Site-ului cu privire la utilizarea şi materiale disponibile prin intermediul site-ului şi înlocuiesc toate comunicările anterioare sau actuale şi înţelegerile între Utilizator și Adminstratorul Site-ului cu privire la acest site. Orice drepturi care nu sunt acordate în mod expres în aceşti termeni şi condiţii sunt rezervate.

 1. LEGEA APLICABILĂ

8.1. Prezenta colaborare între Utilizator și Adminstratorul Site-ului  și comenzile pe site sunt supuse legii române. Orice litigii născute din interpretarea şi executarea acestei colaborări se vor soluţiona pe cale amiabilă, iar în cazul în care nu se ajunge la un acord pe această cale, se va apela la instanţele judecătoreşti competente.

Share This