Webinar Aplicații practice – Boala: Cum te vindeci prin poveștile strămoșilor tăi

Webinarul „Aplicații practice – Boala: Cum te vindeci prin poveștile strămoșilor tăi” este o extensie a primului modul pe care l-am dezbătut săptămâna trecută.

Continuăm incursiunea noastră în istoria familială prin exerciții practice, care ne vor ajuta să explorăm și să identificăm sursa și simbolul bolilor noastre.

În primul modul pe care l-ați parcurs, sau poate că urmează să îl parcurgeți, ați aflat informații teoretice despre ceea ce înseamnă Psihogenealogia și cele mai importante elemente din istoria familiei care vă pot influența și cauza bolile pe care le aveți. În partea a II-a vom lucra efectiv pe exerciții practice, care vă vor ajuta să vizualizați concret, în viața voastră, elementele teoretice expuse în prima parte.

Celor care nu au reușit să participe la prima parte a conferinței, le recomandăm cu căldură să vizioneze înregistrarea în format video, pentru a înțelege sensul aplicațiilor și a noțiunilor pe care le vom utiliza în modulul II.

Moderatoarea webinarului va fi psihoterapeut Ana Băianu. Absolventă a Facultății de Psihologie din Iași și a Institutului de Formare în Psihoterapia de Cuplu și Familie, Ana Băianu este psihoterapeut sistemic și are o vastă experiență în lucrul individual și de grup. Cu pasiune, dedicare și experiență în psihogenealogie, Ana vă va ghida pașii în această călătorie intensă și amplă prin istoria strămoșilor voștri.

Când are loc?
Vineri, 19 Iunie 2020, în intervalul orar 16:00 – 20:00

Termenul limită pentru înscriere este 17 iunie 2020.

Locația
Conferința se va desfășura în mediul online, pe platforma Zoom Meeting.

Cum vă puteți înscrie?
Pentru înscrierea la eveniment completați formularul disponibil aici.

Investiția
Taxa de participare este de 100 Ron.

Dacă aveți întrebări, trimiteți-ne un mesaj pe adresa cabinet.willing@gmail.com și vă răspundem cu drag.

PS: Nu uitați să aveți pregătită lista cu bolile care vă chinuie și cu toate ideile care v-au trecut prin minte la prima ediție a webinarului. Sunt informații prețioase pe baza cărora veți construi o punte de legătură cu trecutul strămoșilor voștri, care vă va ajuta să vă înțelegeți prezentul.

Vă invităm să parcurgem mai departe, împreună, această poveste impresionantă a psihogenealogiei, să ne vindecăm de boli și să ne bucurăm de miracolul vieții.

Testimoniale

„Am rămas mai mult cu o stare decât cu amintiri…o stare de liniște într-un haos neînțeles. O liniște pe care o voi avea, dacă voi căuta răspunsurile acolo unde trebuie, în sânul familiei mele. Participarea la seminar a însemnat o dovadă de dragoste pentru mine și pentru urmașii mei. Un prin pas pentru o vindecare trupească și sufletească. Mulțumesc.” – Corina Carp

Share This