Willing a devenit partener Moldova Center

Willing își propune să fie în contact permanent cu comunitatea ieșeană iar acest lucru nu este posibil fără sprijinul partenerilor noștri. În acest sens, vă anunțăm cu mândrie că am încheiat un parteneriat cu Moldova Center în cadrul programului lor de fidelizare – Card Moldova Center. Beneficiari ai acestui card sunt angajații chiriașilor din clădirea Moldova Center.

Deținătorii cardului beneficiază de reduceri în cadrul următoarelor proiecte realizate de Willing:

Atelier Be the Best You – atelier de autocunoaștere și dezvoltare personală dedicat oricui dorește să se descopere și să se cunoască mai bine, cu scopul îmbunătățirii propriei vieți. Acest atelier a fost structurat în 8 module, fiecare cu câte 4 ore, având ca instrument de lucru Genograma. Be the best You este o călătorie aproape inițiatică, un drum prin istoria personală care te va duce acasă, acolo unde ești liber și unde te simți în largul tău. La sfârșitul călătoriei te vei elibera, vei consolida, vei dărui familiei tale un membru original și sănătos și vei putea trimite mai departe, către viitor, o moștenire mai curată și plină de entuziasm.

Curs de puericultură – acest curs se derulează pe parcursul a două zile consecutive și este dedicat viitorilor părinți. El are menirea de a înlătura temerile specifice perioadei care va urma, îmbinând teoria cu practica în ceea ce privește sarcina, travaliul, nașterea, spitalizarea, alăptarea și îngrijirea nou-născutului.

Ședinte de psihoterapie – cu ajutorul lor găsiți răspunsuri, vă vindecați sufletul și găsiți alinarea trupului.
Drept mărturie stau spusele celor care au beneficiat de ședințe de psihoterapie susținute de psihoterapeutul Ana Băianu.

“Desi mi se parea imposibil… m-am impacat cu mama. Ne-a fost dor uneia de cealalta. Mi-a fost dor de mirosul parului ei si de mangaierea ei calda. Imi place sa fiu iar fiica ei. Toate lectiile au meritat. Tot ceea ce regret este ca nu am descoperit mai devreme psihoterapia.” Iar exemplele pot continua.

Atelier “Intâlnire cu copilul meu” – este un atelier practic adresat părinților cu copii de orice vârstă, organizat în 5 module, denumite întâlniri. Veți afla informații practice despre cum funcționează mintea copilului și despre cum să deveniți un părinte conștient. Toate acestea prin tehnici speciale de mindfulness care și-au demonstrat utilitatea în multe aspecte ale vieții noastre, cu precădere atunci când discutăm despre starea de bine și de sănătate.

Ne bucurăm să avem parteneri cu prestigiu la nivelul județului Iași și nu numai, colaboratori de nădejde care ne sprijină în demersurile noastre de dezvoltare a comunității.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta prin e-mail la adresa: cabinet.willing@gmail.com.

Vă așteptăm cu drag să apelați la serviciile noastre.

Share This