Willing vă dă întâlnire la Prima Conferință de Intervizare și Creștere Profesională

Willing a acceptat cu drag invitația de a participa, prin intermediul psihoterapeutului Ana Băianu, la Prima Conferință de Intervizare și Creștere Profesională pentru psihologi și psihoterapeuți, ce va avea loc la Cluj, în perioada 01-02 martie 2019.

Conferința este organizată de SIPP – Simon Institute of Psychology and Psychotherapy și poartă un nume deosebit de sugestiv – „Glasul Practicianului”. Acesta transpune ideea de nevoie a colegilor de breslă de a-și face cunoscute provocările din activitatea de zi cu zi, situațiile care îi frământă, cazuri speciale din practica lor care le-au rămas în minte sau pe care nu au reușit încă să le soluționeze.

Trăsătura definitorie e evenimentului constă în faptul că a fost structurat exclusiv în ateliere practice, interactive, care îi vor sprijini pe practicieni să relaționeze cu ceilalți participanți, să discute pe cazuri concrete și să solicite răspunsuri la întrebări specifice invitaților care vor susține atelierele.

Dacă vorbim despre invitați, există o listă de invitați cu care veți face cunoștință în cadrul Conferinței și care vă vor împărtăși cu drag din experiența lor de bună practică și de ce nu, vă vor povesti situații delicate cu care s-au confruntat și din care au avut multe de învățat. Printre ei se numără: Ana Băianu, Dana Popa, Cristina Varo, Ion- Gh. Petrovai, Eleonora Toma, Valentina Șimon, Emese Mureșan.

Psihoterapeutul Ana Băianu vă așteaptă sâmbătă, 02 martie, la ora 10:00, cu un atelier de intervizare pe cazuri, cu metode concrete, practice în abordare sistemică experiențială și metoda WILLING.

Evenimentul este o inițiativă utilă pentru studenți dar și psihologi și psihoterapeuți, fiind o ocazie unică de a se întâlni într-un context favorabil, care îi aduce laolaltă și le oferă șansa de a face un schimb de experiență care îi va ajuta în dezvoltarea lor profesională.

Vă așteptăm cu drag să vă înscrieți la eveniment prin completarea formularului de înscriere

Data limită de înscriere este 20 februarie 2019.

Pe principiul că toată viața avem de învățat deoarece știința evoluează în permanență, iar în acest domeniu trebuie să fii tot timpul în pas cu practicile și trendurile actuale, Conferința de Intervizare și Creștere Profesională merită toată atenția voastră.

Mai multe detalii regăsiți aici.

Vă așteptăm cu mult drag!

Share This