Prima intalnire a grupului de suport pentru femeile diagnosticate cu cancer

Vineri, 8 iunie, la ora 17:00 s-au intalnit la sediul cabinetului de psihoterapie Willing cinci femei extraordinare. Oricine s-ar fi alaturat grupului ar fi putut lesne sa inteleaga ce anume le uneste si le mobilizeaza sa isi puna laolalta gandurile,puterea si timpul: diagnosticul de cancer si convingerea ca aceasta boala vine si pleaca!

S-a luat hotararea ca intalnirile sa aiba loc la fiecare doua saptamani,in ziua de marti,de la ora 17:00 la ora 19:00. Participarea este in continuare gratuita si oricine doreste sa primeasca si sa ofere suport va fi primit cu foarte mare caldura.

La intalnirile grupului vor fi invitati medici,nutritionisti,psihoterapeuti,preoti si fosti pacienti diagnosticati cu cancer. Vom invata impreuna cum sa infruntam necunoscutul,cum sa ne deschidem catre cei apropiati noua si vom lupta pentru o viata luminoasa si sanatoasa.

Inscrie-te chiar acum pentru intalnirea de marti si ne vei ajuta sa gasim un nume potrivit grupului nostru,vom alege invitatii si tematica intalnirilor,vom rade mult si ne vom bucura sa petrecem timp impreuna.

Pentru a te inscrie la urmatoarea intalnire te invit sa ma contactezi telefonic la numerele              0758 51 20 43       sau             0771 30 96 34       sau prin e-mail la adresa office@willing.ro.

Share This