Willing participa la Conferinta Finantare.ro

Conferinţa Finanţare.ro a ajuns la a treia ediţie la Iaşi

Conferinţa Finanţare.ro este forumul naţional de finanţări europene, management de proiect şi investiţii, devenit un cadru suport pentru creşterea ratei de absorbţie a fondurilor europene în România. Ediţia ieşeană va avea loc pe 7 iunie, cu începere de la ora 8:15, la Grand Hotel Traian.
În cadrul conferinţei, se vor afla faţă în faţă specialişti în domeniul finanţărilor şi consultanţi în managementul proiectelor cu 150 de reprezentanţi ai organizaţiilor, companiilor şi instituţiilor direct interesate de instrumentele disponibile pentru implementarea şi dezvoltarea proiectelor lor.
Speakerii Conferinţei Finanţare.ro Iaşi sunt: Augustin Purnuş, Constanţa- Nicoleta Bodea, Melania Coman, Cristian Păun, Vasile Işan, Gabriel Mursa, Ştefan Bârgăoanu, Bogdan Căpraru, Arhimandrit Vitalie Danciu, Radu Onofrei, Tudor Pitulac, Vasile Cocriş, Daniel Coşniţa, Liviu Dinu.
Printre temele abordate de specialiştii invitaţi se enumeră:
• „Fondurile nerambursabile: de la oportunitate la realitate”, Radu Onofrei
• „Beneficiarul de fonduri structurale, dincolo de bune intenţii, indicatori şi strategii naţionale”, Melania Coman
• „Reabilitaterea Mănăstirii Golia prin fonduri europene”, Arhimandrit Vitalie Danciu
• „Departamentul de management al proiectelor cu finanţare europeană: organizare, functionare si efecte organizationale”, Constanţa – Nicoleta Bodea
• „Strategii şi provocări în managementul portofoliilor de proiecte”, Augustin Purnuş
• „PM Office – Alternative de implementare în organizaţii de mici dimensiuni”, Ştefan Bârgăoanu
• „Cum implementăm un proiect strategic în absenţa PM Office”, Tudor Pitulac
• „Finanţări pentru industrii creative”, Liviu Dinu.
Organizatorii au pus la dispoziţia persoanelor interesate de finanţări, management de proiect şi investiţii bilete la preţuri promoţionale. Paticipanţii la ambele sesiuni ale conferinţei – management de proiect şi surse de finanţare – beneficiază de 10% reducere la achiziţionarea a două bilete sau reducere de 16% la achiziţionarea a trei bilete.
Pentru mai multe informaţii cu privire la eveniment, programul acestuia, speakeri şi înscrieri accesaţi www.iasi2012.finantare.ro.
În acest an, Conferinţa Finanţare.ro va avea loc în trei din cele mai importante oraşe din România: pe 7 iunie la Iaşi, 4 octombrie la Bucureşti şi 29 noiembrie la Cluj-Napoca.

Share This