Hai ca de acum a devenit un cliseu prafuit sa tot intrebi „cuplu perfect? exista?”. Si pana sa apuc eu sa iti raspund, deja ai inceput sa iti dai ochii peste cap si sa zici alene „Clar ca nu. Doar prin filme. Toata lumea se cearta si dupa o vreme iubirea dispare.”

In realitate exista multe cupluri perfecte si datorita lor continua oamenii sa se casatoreasca si sa intre in relatii de lunga durata. Prima conditie a fericirii in cuplu este data de iubirea prietenie care exista intre cei doi parteneri. Doi prieteni sunt mereu acolo unul pentru celalalt si primesc atat confesiuni cat si sfaturi din inima menite sa ajute la corectare si evolutie. Daca ai un prieten de nadejde in celalalt cu siguranta ca te vei simti aproape de el si vei sti ca te poti baza pe el.

Al doilea tip de iubire este iubirea romantica. Stiu multe perechi care urca scarile aproape alergand de nerabdare sa il vada pe celalalt. Mesele frumos decorate, lumanarile, melodiile care amintesc de o stare sau de o perioada, cadourile cu mesaj, toate creeaza un peisaj romantic copiat din spiritul cavalerilor medievali impletit cu povestile arabe.

Nu exista cuplu perfect functional fara iubirea sexuala ce vine sa desavarseasca totul. Habar nu am daca te va bucura sau intrista vestea mea dar ma simt datoare sa iti spun ca exista compatibilitate sexuala si ca partenerii trebuie sa se caute unul pe celalalt si, desigur, sa se si gaseasca astfel incat sa fie impliniti pe planul sexualitatii lor.

Acum ca ti-am dat cheia, mergi iute si cauta sa fii jumatatea unui cuplu perfect!

couple

Share This