Îi spunem consiliere pentru că este diferită de psihoterapie. Cei doi nu au nici un fel de probleme,sunt pur și simplu curioși și doresc să afle cât mai multe unul despre celălalt.Ce va urma?Cât de mult se vor schimba viețile lor după căsătorie? Cum vor fi relațiile cu familiile de origine? Prin consilierea premaritală noul cuplu va reuși să stabilească reguli pentru proaspăta familie pe care o întemeiază și va învăța să le negocieze.Ce vreau eu?Ce vrei tu? Ce putem face împreună?Ce trebuie să schimbăm?

Consilierea premaritală este un proces și un act în sine.Puteți alege să lucrați o singură ședință sau mai multe,în funcție de nevoia pe care o intuiți la dumneavoastră.Veți construi o minunată hartă cu ajutorul căreia să plecați în călătoria spre viitor. Aveți o frământare,o întrebare nerostită dar care vă provoacă de fiecare dată când vă gândiți la nuntă și la căsătorie? E momentul să îi dați un răspuns ferm și clar.Simțiți că ați găsit perechea potrivită și că fără celălalt viața ar fi seacă și pustie?Prin consilierea premaritală începeți să construiți și mai mult această apropiere și să o înțelegeți cu adevărat.

cadac_gty_summer_driving_mw_110616_wg

Când?

În funcție de alegerea dumneavoastră,preferabil cu minim trei luni înainte de nuntă.Dar,desigur,se poate și cu o zi mai devreme.

Unde?

La Willing cabinet de psihoterapie, într-un cadru securizant și încurajator sau online pentru cuplurile care nu sunt din Iași.

Cât durează?

O ședință de consiliere durează o oră și puteți opta pentru un număr prestabilit de întâlniri sau aveți posibilitatea de a lăsa evenimentele să se deruleze așa cum știu ele mai bine și să intuiți pe parcursul consilierii când a sosit momentul să încheiați explorarea.De asemenea,dumneavoastră sunteți cei care stabilesc frecvența întâlnirilor.

Cum ne programăm?

Telefonic la numărul 0758512043 sau prin e-mail la office@willing.ro

Cine participă?

Ideal este să participe ambii parteneri dar se poate să vină și doar unul dintre cei doi. Schimbarea și insight-urile se vor oglindi către celălalt în cel mai clar și mai rapid mod.

Cine este consilierul premarital?

Ana-Aurelia Băianu,psihoterapeut si consilier premarital,format in cadrul Institutului pentru Cuplu si Familie

Click aici pentru a vizualiza cateva momente ce explica importanta consilierii premaritale!

Ce spun cuplurile care au beneficiat de consiliere premaritala

Desktop

 

 

 Parteneri media

iasi live

 

18-banner_iasicitesteok

logo

mujer

 

Comentarii