Be the Best You

Be the Best You reprezintă o călătorie aproape inițiatică, un drum prin istoria personală care te va duce acasă, acolo unde ești liber și unde te simți în largul tău. Nu e nici un secret faptul că în toate culturile lumii sunt venerați strămoșii și că moștenirile primite de la aceștia sunt păstrate cu sfințenie.

Beneficiile participarii la programul Be the Best You:

• Conștientizarea tiparelor familiale neproductive și eliberarea de acestea
• Vizualizarea sinelui în centrul familiei
• Înțelegerea amplă asupra celor două neamuri din care provine
• Transformarea într-un individ original și sănătos
• Crearea unei moșteniri emoționale mai curate și plină de entuziasm
• Dobândirea de instrumente de înțelegere a propriei vieți.

Modulele abordate în cadrul atelierului sunt:

• Diferențierea sinelui

• Triunghiuri – molecula de bază a sistemelor de relații umane

• Procesul emoțional al familiei nucleare

• Procesul de proiecție a familiei

• Cut-off

• Procesul de transmisie multigenerațională

• Poziția Sibling

• Procesul emoțional social.

Be the Best You îți arată ce ai primit și te susține să alegi între toate lucrurile pe care vrei cu adevărat să le păstrezi și care ți se potrivesc. Poate că singurele aspecte pe care nu le putem negocia sunt cele care țin de trăsăturile noastre fizice. Pe toate celelalte le putem modifica astfel încât să obținem cea mai bună variantă a noastră.

La sfârșitul călătoriei te vei elibera, vei consolida, vei dărui familiei tale un membru original și sănătos și vei putea trimite mai departe, către viitor, o moștenire mai curată și plină de entuziasm.

Lucrul în grup ne oferă șansa de a realiza momente de împărtășire, de conectare și de siguranță. 

Vom lucra împreună, vom face teatru, vom cânta, vom desena, vom lua masa și ne vom cuprinde în brațe ori de câte ori va fi nevoie. Este o ocazie minunată să ne facem noi prieteni și să dobândim instrumente de înțelegere a propriei noastre vieți.

Un program de dezvoltare personală se desfășoară în timp tocmai pentru ca noi să avem experiențe împreună care să ne unească și să ne demonstreze cât de plăcut este să ai oameni lângă tine.

Vă așteptăm într-un mediu sigur și nonjudecativ, într-o poveste despre știință și viață, într-o înșiruire de emoții și de insighturi sănătoase!

Am rămas mai mult cu o stare decât cu amintiri…o stare de liniște într-un haos neînțeles. O liniște pe care o voi avea, dacă voi căuta răspunsurile acolo unde trebuie, în sânul familiei mele. Participarea la seminar a însemnat o dovadă de dragoste pentru mine și pentru urmașii mei. Un prin pas pentru o vindecare trupească și sufletească. Mulțumesc.

Corina C

Au fost niște exerciții de reflecție pentru mine, care mă vor determina să disec problemele în pași mai mici pentru a găsi adevăratele lor origini. Ceea ce am apreciat la Ana a fost implicarea sa și apropierea față de fiecare dintre noi în parte, și totodată naturalețea ei manifestată în mulțumirea de a fi cu noi ca și cum ajutorul era reciproc, pentru că de fiecare dată la ceea ce spuneam, ea ne mulțumea.

Alexandra F

Atitudine caldă, empatică, care a fost evident dublată de siguranța unui terapeut cu experiență. S-a adaptat foarte bine grupului și a transmis un tonus bun. Am perceput realmente ca a fost un moment de dezvoltare personală.

 

 

Monica V

Editii recente

Be the Best You – ediția a III-a

Be the Best You – ediția a III-a

Be the Best You reprezintă o călătorie aproape inițiatică, un drum prin istoria personală care te va duce acasă, acolo unde ești liber și unde te simți în largul tău. Nu e nici un secret faptul că în toate culturile lumii sunt venerați strămoșii și că moștenirile...

citește mai mult

Be the Best YOU, editia a II-a

La baza oricărui proces de dezvoltare stă analiza. Nu se poate clădi o contrucție nouă fără a studia solul pe care urmează a se turna fundația. Nu se poate crea o rețetă deosebită fără a cunoaște proprietățile ingredientelor ce urmează a fi utilizate. Nu se poate...

citește mai mult

Inscrie-te

Suntem la un click distanta.

Share This